Uutiset

Thumbnail Suomen Rauhanturvaajaliiton syysliittokokous pidettiin tänä vuonna Kuusamon Rukalla 20. - 22.10.2017. Varsinainen kokouspäivä oli lauantaina...

Thumbnail Kurssin päättäjäiset Afganistanissa. Tarja Raappana edessä keskellä.   Suomen Rauhanturvaajaliiton hallitus on valinnut vuoden 2017 rauhanturvaajaksi...

Lue lisää:Uutiset  

Listaamme tänne kriisinhallintaveteraanikortilla saatavia taloudellisia etuja sekä niitä myöntäviä yrityksiä. Lisää etuisuuksia voi ilmoittaa osoitteella:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos olet kriisinhallintaveteraani, mutta sinulla ei vielä ole kriisinhallintaveteraanikorttia, täytä tämä lomake.

 

Päivitetty 01.12.2017

Uusimmat kriisinhallintaveteraanikortilla saatavat etuudet:

SmartGroup luo ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä barettiveljille, kaikkialla Suomessa. Tarjoamme infonäytöistä palvelumaksuun 5 € / kk alennuksen käyttömaksuun. Käypä tutustumassa mitä X - PX tarjoaa nyt: https://www.smartgroup.fi

Tai soita p. 040 901 5800 / Jouni Mäkipää ja eMail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.

Regards, Jouni Mäkipää ceo, founder mobile +358 40 901 5800 Go to see: www.smartgroup.fi

Haapajärvi

Haapajärven Fysioterapia antaa 30% alennuksen kaikista hieronnoista Kriha korttia näyttämällä. www.haapajarvenfysioterapia.fi

Jyväskylä

LVI-suunnittelutoimisto PP Kiinteistötekniikka Oy tarjoaa asevelihinnat kriisinhallintaveteraaneille kaikesta LVI-suunnittelusta. Pienemmissä kohteissa toimialueena koko Suomi. Tarjoamme myös varmasti kilpailukykyiset hinnat LVI-tarvikkeista, kysy tarjous! www.ppkiinteistotekniikka.fi

Terveisin Pasi Puupponen 044 328 0872

95-96 Libanon, Recon, 2000-2001 Kosovo, 2JK Kollaa

PP KIINTEISTÖTEKNIIKKA OY Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsinki/Pääkaupunkiseutu

Kiinteistönvälitys Crape LKV: Kriisinhallintaveteraaneille 30 %:n alennus välityspalkkiosta pääkaupunkiseudulla.

Crape LKV on vuonna 2005 perustettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden aito auttaminen asumiseen liittyvissä asioissa – sekä kodin myymisessä että uuden löytämisessä. Lisäksi palvelemme asuntosijoittajia. Palveluissamme ei ole piilokustannuksia: jos ei kauppaa, ei kustannuksia. Tutustu meihin: www.crape.fi

Pyydä maksuton arvio ja myyntisuunnitelma asunnostasi! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Toimisto (09) 668 710

Klaus Riste 050 358 0335

 

Valtakunnallinen tai verkkokauppa

 

Yrityspalvelu Howteam Oy:ltä (www.howteam.fi) 10% alennus sähköisen taloushallinnon palveluista kriisinhallintaveteraanin omistamille tai johtamille yrityksille. Kyseessä sähköinen palvelu, joten palvelu toimii kätevästi kaikkialla. Kysy Pekka Levola 0400-784 708 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Savonlinja (www.savonlinja.fi) tarjoaa yhteistyössä Rauhanturvaajaliiton kanssa kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille henkilöille 20 % alennuksen Savonlinjan pikavuoroissa kotimaan liikenteessä 1.1.2017 alkaen. Alennuksen saa ostamalla matkalipun kuljettajalta ja esittämällä kriisinhallintaveteraanikortin. Myös palveluksessa olevat, lomamatkoilla pikavuoroissa matkustavat henkilöt saavat saman alennuksen esittämällä kuljettajalle ID-kortin

MEDIMAL: Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä (www.medimal.fi) Vantaan Rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Metsi Oy: Anssi Huhtala ilmoittaa että Metsi Oy:ltä alennus pikkutaloista (http://www.metsi.fi/fi/tuotteet/pik...) kriisinhallintaveteraanikortilla on 10 % . Suurimmillaan 6500€ .

SPORTTORI Hei! Haluaisin mielelläni myöntää vanhana faitterina seuraavan etuuden kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille, ( http://sporttori.fi ) -10%:n lisäalennus myös jo alennetuista tuotteista. Sporttori on kotimainen urheilu –ja vapaa-ajan verkkokauppa, joka tekee työtä suomalaisille. Kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille henkilöille -10% lisäalennus kaikista tuotteista, myös alennuksista. Alennuskoodi ”FASU” syötetään ostosten lopuksi kohdassa "näytä ostoskori". Etu on voimassa toistaiseksi. Etua ei vaihdeta rahaksi, eikä sitä voi yhdistää muihin etukuponkeihin.

Belectro Oy (www.belectro.fi) tarjoaa kaikista b-bark tuotteista http://www.b-bark.com kriisinhallintaveteraanikortilla 20% alennusta verkkokaupassa esitetyistä hinnoista. Lisätietoja osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kauppiaiden ja Yrittäjien Keskusliitto. Loma-asunnon vuokrausetu. Etu on voimassa vuonna 2017 ja jatkuu vuonna 2018. Rauhanturvaajan ei tarvitse huolehtia 50 € jäsenmaksusta, vaikka netin varauslomakkeessa siitä mainitaankin. Tietoa mökistä, vuokra-asunnosta ja vuokrausohjeet löytyy http://www.keskusliitto.fi/jasenyys . Mökin ja loma-asunnon lisätiedot ja varaukset sivulta www.keskusliitto.fi. Varaa mökki tai loma-asunto vapaana olevana ajankohtana. Lue varaamis- ja maksamisohjeet. Kirjoita varauslomakkeen ”Yrittäjä/yritys” -kohtaan: RAUHANTURVAAJA. Huom. Molemmille vuokrauskohteille on omat sivunsa. Levin lomamökin hinnat alkaen 167 € / 260 € / 460 € viikko (riippuen sesongista). Tahkon loma-asunto hintaan 190 €/viikko.  Muistammehan asiallisen käyttäytymisen.

SmartGroup luo ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä barettiveljille, kaikkialla Suomessa. Tarjoamme infonäytöistä palvelumaksuun 5 € / kk alennuksen käyttömaksuun. Käypä tutustumassa mitä X - PX tarjoaa nyt: https://www.smartgroup.fi

Tai soita p. 040 901 5800 / Jouni Mäkipää ja eMail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.

Regards, Jouni Mäkipää ceo, founder mobile +358 40 901 5800 Go to see: www.smartgroup.fi

Akaa

Asiaselostus/perustelut: Akaan valtuuston 14.12.2016 § 91 vahvistaman Akaan kaupungin tilojen / harrastepaikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaan kaupungin tilojen käyttö- ja vuosimaksuista ovat vapautetut: kunnalliseen päätöksentekoon liittyvät tilaisuudet, veteraanijärjestöt, Valkeakoski-opisto, Valkeakosken musiikkiopisto sekä koulutilojen osalta koulujen vanhempainyhdistykset.

Kimmo Vaintolan esitys 31.7.2017

Päätös 8.8.2017: Kriisinhallintaveteraanit voidaan lukea Akaan kaupungin tilojen / harraste-paikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaiseksi veteraanijärjestöksi, joten heiltä ei peritä kaupungin tilojen / harrastepaikkojen käytöstä maksua. Käyttömaksusta jäsen saa vapautuksen näyttämällä ao. veteraanikorttia.

Alavus

Keskisen Kello Oy Tuurissa (www.keskisenkello.fi) antaa 5% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Toimii vain liikkeessä.

Haapajärvi

Haapajärven Fysioterapia antaa 30% alennuksen kaikista hieronnoista Kriha korttia näyttämällä. www.haapajarvenfysioterapia.fi

Hattula

PANSSARIMUSEO teki päätöksen. Museollemme Parolaan pääsevät kriisinhallintaveteraanit ilmaiseksi 1.9.2017 alkaen. Etuus on henkilökohtainen ja edellyttää kriisinhallintakortin näyttämistä.Museomme on auki ympäri vuoden, kiinni olemme vain joulunalusviikon ja juhannusaaton. Auki olemme 1.5.-30.9. klo 10.00 – 18.00. Muina aikoina klo 10.00 – 15.00. Muista aukioloista ota yhteys allekirjoittaneeseen. Nettisivustomme uusiutuvat tänä syksynä.

Museon johtaja/Director of the Museum Timo Teräsvalli Evl (evp)/LtCol (ret)

Hattulantie 334 PL 31,13721 Parola, Finland

E-mail: (duty): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (priv): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Puh/Cell +358 40 735 5434

Helsinki

Nordic Physio Center tarjoaa laadukasta urheiluhierontaa Helsingin Töölössä. Yrityksemme haluaa osallistua krihaveteraanikortin etuisuuksien tarjontaan omalla panoksellamme. Tarjoamme kriha-veteraaneille -15% alennuksen normaalihinnoista. Varatessasi aikaa laita lisätietokenttään teksti KRIHA! Kotisivuillamme http://nordicphysiocenter.fi/ lisää palveluistamme.

Faunatar Itis lemmikkieläinliikkeestä kriha-veteraanikortilla kaikki ruoat ja kuivikkeet -5% ja muut eläintarvikkeet -10%. Alennuksen saa normaalihintaisista tuotteista. Etu siis voimassa vain Kauppakeskus Itiksen Faunattaressa (Kauppakeskus Itis, itäkatu 7, Helsinki)

Varuste.net / viranomainen.fi (www.varuste.net) on luvannut 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia vastaan. Toimii toistaiseksi vain liikkeestä ostettaessa - ei verkkokaupassa.

Helsingin taidemuseoon (www.hamhelsinki.fi) pääsee maksutta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin.

Ravintola Karljohan (Yrjönkatu 21, 00100 Hki) tarjoaa 15%:n alennuksen laskun ruokaosuudesta. Etu EI ole voimassa lounasaikaan, arkisin klo 11-15. Edun saaminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta ( www.karljohan.fi ), jossa maininta "Kriha" sekä kortin esittämistä paikan päällä. Max 4 henkilöä/kortti. Etu on voimassa toistaiseksi, alkaen tiistaina 18.04.2017.

Olutravintola JANO Oulunkylässä (www.olutravintolajano.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortilla perushana kolmosen (Carlsberg) hintaan 4,50€ (norm. 5,50€). Olutravintola JANO on lämminhenkinen ravintola Oulunkylän ja Käpylän rajalla. Valikoimasta löytyy yli 100 olutta, 20 siideriä ja useita viskejä. Janossa tullaan myös järjestämään kriisinhallintaveteraanien tapahtumia, joista ilmoitellaan ainakin Facebook-ryhmissä: Hölkkäri On Web ja Suomalaiset rauhanturvaajat / Finnish peacekeepers. Terveisin Ismo Hämäläinen

Hotelli Winterhouse Helsingin Haagassa (entinen Hostel Auris) antaa kaikille meille rauhanturvaajille ja kriisinhallintaveteraaneille 10% alennuksen yöpymisistä, kun varaatte yöpymisen suoraan respasta (puh. respaan: 040 590 9864). Kaikki hotellissa majoittuvat kriisinhallintaveteraanit ovat Winterhous:n kunniavieraita joten tervetuloa. Hotelli on osana Haagan Valkeaa taloa.

Tuotantojohtaja Marko Pajunen

Invalidisäätiö Orton Pro Seesam Pro -tuotanto
Kumpulantie 1 A 3.krs 00520 Helsinki 044-5881887
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.seesampro.fi 

SOTAMUSEO: Hei, kriisinhallintaveteraanikortin haltijoilla on ilmainen sisäänpääsy Sotamuseon kohteisiin.

Pyydän kuitenkin huomioimaan, että Helsingin Kruununhaassa ei ole enää Sotamuseon näyttelyitä. Näyttelyt, Sotamuseon Maneesi ja sukellusvene Vesikko, sijaitsevat Suomenlinnassa. Ne ovat avoinna tänä vuonna enää 31.10. asti, joten voisi olla aiheellista myös muistuttaa jäsenistöänne siitä, että nyt on viimeinen tilaisuus nähdä Maneesin Autonomiasta Atalantaan -näyttely, mikäli se jostain syystä olisi vielä näkemättä.

Ensi keväänä Maneesissa avautuu uusi, Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvän näyttelyn sotien aikaa esittelevä osio. Lisäksi avataan kokonaan uusi näyttelytila Suomenlinnan ns. Kuntomaneesiin, missä esitellään Puolustusvoimien sotien jälkeisiä vaiheita. Näin ollen Sotamuseolla on ensi keväästä lähtien Suomenlinnassa kolme näyttelykohdetta, jonne kriisinhallintaveteraaneilla on luonnollisesti vapaa pääsy.

Ystävällisin terveisin Riitta Blomgren

Sotamuseo, Näyttely- ja tietopalveluyksikkö

PL 266 (Maurinkatu 1), 00171 Helsinki 0299 530251

Kiinteistönvälitys Crape LKV: Kriisinhallintaveteraaneille 30 %:n alennus välityspalkkiosta pääkaupunkiseudulla.

Crape LKV on vuonna 2005 perustettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden aito auttaminen asumiseen liittyvissä asioissa – sekä kodin myymisessä että uuden löytämisessä. Lisäksi palvelemme asuntosijoittajia. Palveluissamme ei ole piilokustannuksia: jos ei kauppaa, ei kustannuksia. Tutustu meihin: www.crape.fi

Pyydä maksuton arvio ja myyntisuunnitelma asunnostasi! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Toimisto (09) 668 710

Klaus Riste 050 358 0335

Hämeenlinna

Cumulus Resort Aulanko: Kylpyläkäynti aikuinen 12€, Lapsi 7€ (Kortinhaltija +1). Hohtokeilaus 22€/rata/h sis kengät. Majoituskyselyt sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voimassa 31.12.2017 saakka.

Pentti OSKU Takala: Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % - 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 - 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoille & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI-kortin, esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE. Olen itse palvellut 95-96 Libanonissa.

FRESNO: Haluamme myöntää kyseisen kortin haltijoille -20% alennuksen ravintoloissamme. Etu koskee myös seurassanne ruokailevia. Fresno Hämeenlinna Hallituskatu 20 sekä Fresno Lahti Aleksanterinkatu 1 Ystävällisin terveisin, Miika Mertamo, ravintolatoimenjohtaja p. 044 2812148 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linnaravintola Brahe Fresno, American Diner

Iisalmi

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: Olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Jyväskylä

Life Palokka antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Saarijärventie 52, 40270 Palokka.

Life Keljo Prisma antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Kylmälahdentie 8, 40500 Jyväskylä.

Armoria ATC: Ampumarata ja elämyspalveluyritys Armoria ATC antaa 10% alennuksen ase ja ratavuokrasta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Linkki yrityksen sivuille: http://atc.armoria.fi

Optikko Pajula Vaajakoskella www.optkikkopajula.fi -15% normaali hintaista silmälaseista. Kriisinhallintaveteraani-kortilla.

Cheers Pub, Voionmaankatu 11, antaa alennusta juomista kriisinhallintakorttia näyttämällä http://www.cheers.fi

LVI-suunnittelutoimisto PP Kiinteistötekniikka Oy tarjoaa asevelihinnat kriisinhallintaveteraaneille kaikesta LVI-suunnittelusta. Pienemmissä kohteissa toimialueena koko Suomi. Tarjoamme myös varmasti kilpailukykyiset hinnat LVI-tarvikkeista, kysy tarjous! www.ppkiinteistotekniikka.fi

Terveisin Pasi Puupponen 044 328 0872

95-96 Libanon, Recon, 2000-2001 Kosovo, 2JK Kollaa

PP KIINTEISTÖTEKNIIKKA OY Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jämsä

Valokuvausliike Nevalainen (www.valokuvausliikenevalainen.fi ) tarjoaa kriisinhallintaveteraaninkortin haltijalle kaikista normihintaisista palveluistamme ja tuotteistamme 15 % alennuksen, kameroista kuitenkin 7,5 % alennuksen. Toimitamme tuotteitamme myös postitse.

Kankaanpää

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt etusopimuksen First Stop Kankaanpään (www.fstkankaanpaa.fi) kanssa. Sopimuksen mukaan kriisinhallintaveteraani saa kaikista ostoksista (renkaat, vanteet, varusteet ja asennustyöt) alennusta 15 %.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Kello- ja Kultaliike Jukka Rajalan kanssa. (https://www.facebook.com/KelloJaKultaliikeJukkaRajala/) Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta 17 %. Kannattaa poiketa ostoksilla.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Karpel Oy / Moda Muotikulma kanssa. Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta -20 %. Alennus on henkilökohtainen eikä sitä pysty yhdistämään muihin tarjouksiin. Moda Muotikulma on hyvin asiakaspalveleva vaatteiden ja asusteiden erikoisliike. Kattavasta valikoimasta löydät vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin. Kohderyhmänä ovat aikuiset naiset, miehet sekä nuoret aikuiset. Miehille löytyy kattava valikoima vaatteita ja asusteita eri merkeiltä. Pukuja, siistejä vaihtoehtoja kevyempään juhlaan, sekä rentoa arkivaatetta moneen kokoon. Takit ja asusteet myös vahvana ja kattavana mallistona. Miesten merkit mm. Gant, Turo, Petrifun, Makia, LAKEUS, wrangler, Fred Perry sekä Alberto.

Kankaanpään Kukka Anttila: -10 % https://www.facebook.com/search/top/?q=kankaanpaan%20kukka%20, http://www.kankaanpaankukka.fi/

Kauneuspiste Adamus: -10 % Hemmottelua ja rentouttavia hetkiä...Torikatu 5, Kankaanpää, p. 02 5783 661  www.adamus.fi

Karstula

Savotta outlet myymälä Karstulassa antaa 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. http://finn-savotta.fi/yritys/outle...

Kauhava

Härmän kylpylä (www.harmankylpyla.fi) myöntää kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 20 % alennuksen listahinnoista majoituksen ja tarjouspakettien suhteen. Alennus myönnetään, kun asiakas varausvaiheessa mainitsee kuuluvansa kyseisen alennuksen piiriin ja paikan päällä esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Alennus on voimassa majoituspaketeissamme, on sitten kyseessä listahintainen majoitus tai kausittain vaihtuva tarjouspaketti. Päiväkäynneistä emme valitettavasti tässä vaiheessa myönnä alennuksia.Majoitusvaraukset voi tehdä puhelimitse 06 - 4831 600 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiö-Kemiönsaari

Tervehdys !

Villa Bergholmen: Kriisinhallintaveteraaneille 15 %:n alennus vuokrahinnasta.

Villa Bergholmen on ainutlaatuinen saarikohde Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvila Villa Bergholmen muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen.

Lisä info: www.villabergholmen.fi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiö-Kemiönsaari.

Jukka Siitonen 0400 436477

Kokemäki

Heikki Viinikka Oy: Yrityksemme tarjoaa toimitiloja yrityksille ja henkilöille sekä pitää ajoneuvopesulaa raskaalle sekä pienemmälle kalustolle Kokemäellä. Haluaisimme tarjota 5€ alennuksen kaikista ajoneuvopesuista sekä 5€ alennuksen yhden illan saunatilavuokrasta kriisinhallintaveteraanikortin omaaville henkilöille. Heikki Viinikka Oy Viinikantie 1, 32800 Kokemäki Puh: 0400-595213

Kolari

Jemes Sport Ylläs Liikekeskus Taiga Vaeltajantie 2 95980 Ylläsjärvi 0400-725766 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (www.jemessport.com) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle kaikista vuokravarusteista -20%.

Korpilahti

Ravintola Satamakapteeni Korpilahden satamasta Päijänteen rannalta haluaa tehdä tiettäväksi krihaveteraaneille myönnettävän 10%:n alennuksen kaikista tuotteista.

Terveisin: Sgt Isotalo Janne
Unpredep -96
0407765225

Satamakapteeni Oy
Korpilahdentie 8
41800 Korpilahti
www.satamakapteeni.fi

Kotka

Lounaskahvila ysiysi, Kotkantie 6 48200: Lounaskahvila ysiysi antaa yhden (1 €) euron alennuksen paikan päällä syödystä lounaasta esittämällä krihakortin. Etu on henkilökohtainen. Ruokalistat osoitteessa www.ruokapaikka.fi
T:Kimmo Dufva Lounaskahvila ysiysi oy Kotka 040-5085746

Kuopio

Parturi-Kampaamo "Blue Moon" ja Päivi Haatainen ( puh: 040 672 8800 ) tarjoaa 20% alennuksen hiusten käsittelystä kriisinhallintaveteraanikorttia vilauttamalla. Alennus on laajennettu koskemaan myös kriisinhallintaveteraanien perheenjäseniä korttia esittämällä.

Martikaisen konevuokraamo (www.martikaisenkonevuokraamo.fi) Kuopiossa tarjoaa 20% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä.

Koivumäen Kartano Kuopiosta tarjoaa 10% alennuksen menuhinnoista kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä perhe- tai muita juhlia järjestettäessä. Minimiryhmäkoko 10 hlö. http://www.koivumaenkartano.com/

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Kuopiossa kriisinhallintaveteraanikortilla torin alus pysäköinti vuoden 2017 loppuun 5€. Kortin voi lunastaa pysäköintitoimistosta Apajasta. Etu kuopiolaisille.

Lahti

Lahden Upseerikerhon (www.upseerikerho.fi) edut KRIHA-kortilla: Kriisinhallintaveteraanikortilla lounas arkisin (ma - pe) klo 11.00 - 14.00 hintaan 9,00 euroa (normaalihinta 11€). Yksityistilaisuuksissa ei peritä tilavuokraa (normaalisti max 600€).

Hieroja Petri Kuosmanen: Tarjoan sotiemme veteraaneille ja kyseisen ajan kohdanneille sekä myös rauhanturvaajille 10% alennuksen hierontapalveluistani, jotka suoritan kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella.  www.hierojahuoltajapetri.fi

Simolan Taide ja Kehys: Kriisinhallintakortilla kehystykset ja taiteilijatarvikkeet -20%.
Mika Simola 040-5453566 / www.simolan.fi

Ystävällisin terveisin: Mika Simola Hollolankatu 10, 15110 Lahti 040-5453566

FRESNO: Haluamme myöntää kyseisen kortin haltijoille -20% alennuksen ravintoloissamme. Etu koskee myös seurassanne ruokailevia. Fresno Hämeenlinna Hallituskatu 20 sekä Fresno Lahti Aleksanterinkatu 1 Ystävällisin terveisin, Miika Mertamo, ravintolatoimenjohtaja p. 044 2812148Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linnaravintola Brahe Fresno, American Diner

TOKIA Kuntosali (Askonkatu 9, Lahden rautatieaseman vieressä) tarjoaa yhteistyössä Suomen Rauhanturvaajaliiton kanssa kriisinhallinta- ja rauhanturvajoukoissa palvelleille henkilöille 20 % alennuksen kuntosalihinnoista 1.11.2017 alkaen. Alennuksen saa esittämällä kriisinhallintaveteraanikortin.

www.tokiakeskus.fi

Yt. Tony Kilponen

Lapinjärvi

Mehiläispesä on Maija Mehiläisen Suomen koti. Lapsille meillä on rakennettu omat leikki- ja ruokailutilat, mahdollisuus järjestää myös lasten synttärit. Kahvila-ravintolatuotteiden lisäksi tarjolla on mm Lapinjärven Leipomon leipämyymälä, hunajaa ja paljon erilaisia makeisia! Ruoasta ja kahvilatuotteista (ruoat, kahvi, tee, kaakao, pullat, sämpylät) -10% alennus kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. https://www.mehilaispesa.fi/

Konebitti Tmi Jouni Lamberg pienkoneiden huolto ja korjaus, puhelin: 0400430487. 10% alennus konekorjauksista ja huolloista kriisinhallintaveteraani kortin esittämällä.

Lappajärvi

Järviseudun Golfseura (http://www.jgs.fi/ ) tarjoaa Kriha-veteraanikortin haltioille mahdollisuuden edulliseen golf-kierrokseen. JGS:n tarjous kaudelle 2017: Flaitti satasella, eli yksi lähtö max neljä pelaajaa maksaa 100 €. Normaalihintainen Green fee on 50 € / pelaaja. Etuuden saa, kun yksi lähdössä mukana oleva esittää Kriha-veteraanikortin ilmottautumisen yhteydessä.

MTM- Maalaus/ Marko Mäkelä Lappajärvi

Annamme kaikista normaalihintaisista tuotteista / töistä 10 prosentin alenuksen kaikille kriisinhalinta/rt-veteraaneille. Kortti esitettävä .

Lappeenranta

Hei, ohessa etu kriiisinhallintaveteraaneille.

Valmennus Hannu Hyppönen
Toimintakykyvalmennukset esimiehille, asiantuntijoille ja ryhmille -20 %.

Katso lisätietoja http://valmennushh.blogspot.fi

Ystävällisin terveisin,
Hannu Hyppönen
040 657 3495

Loimaa

HT-Asennus Oy, Hanakat Loimaa. Kriha-veteraanikortilla 15% alennus asennustarvikkeista LVI-asennusten yhteydessä. www.htasennus.fi

Lääkäriasema Joutsen Loimaalla (www.laakariasemajoutsen.fi) tarjoaa kaikille Krihaveteraanikortin näyttäjille käynnin toimistomaksuttomana, etu tällä hetkellä 17,50 €.

Luumäki

Hotelli Salpa Luumäki

www.hotellisalpa.fi

Kriisinhallintakortti esittämällä

1) Kahvi/Tee/Kaakao ruokailun yhteydessä

2) Majoituksesta 10 € huonehinnasta pois, kun varaus tehdään etukäteen omien sivujemme kautta

3) Kaksi viihdelippua yhden hinnalla mille tahansa illalle, kun varaus tehdään etukäteen

Mennään näillä vuoden 2018 loppuun saakka. 

Mikkeli

Mikkelin Kampparit. Lauri Tikanoja ilmoitti että Kamppareiden kotipeliin pääsee kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä 5:llä eurolla.

Hyvän Mielen Koirakeskus Huvihurtta Mikkelissä tarjoaa kriha-veteraanien koirille uintia lämpimässä altaassa -10% normaalihinnasta. Ja jos joku tuo kotiutuneen posekoiran uimaan niin Huvihurtta tarjoaa polskimiset. http://www.huvihurtta.fi/

Tmi Timpuri Halonen, Mikkeli: Tarjoan kaikille kriisinhallintaveteraanikortin haltijoille -10% urakkahinnan loppusummasta saunaremonttien yhteydessä. Toimialue: Etelä-Savo ja Pohjois-Savo. Yhteystiedot: 0452118010 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Facebook Tmi:Timpuri Halonen 

Mänttä-Vilppula

Mäntässä G:A Serlachius museot Gösta ja Gustav ilmainen sisäänpääsy kumpaankin museoon kriisinhallintaveteraanikortilla http://www.serlachius.fi/fi/

Kriisinhallintaveteraanikortilla 2017. Instrumentarium Mänttä / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15% ja Markun Kello ja Koru / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15%

Mäntän Klubi myöntää 10% alennuksen majoittautumisesta, krihakorttia näyttämällä. Yhteyshenkilö Iris Mäkinen tel 0400-729020. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Terveisin Juha Seppälä Pirkanmaan Rauhanturvaajat. Tel +358503506843

Nurmijärvi

Jalkine Differt (Nurmijärvi kk Keskustie 4) antaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. https://www.facebook.com/jalkinediffert/

Orimattila

Hieroja/urheiluhieroja Arto Larjanne tarjoaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraaneille. Yhteystiedot: Pekaantie 1, Kerhräämön 2. kerros, 16300 Orimattila. puh: 0400-711656 . https://www.facebook.com/people/Urh...

Oulu

Oulun Ase (http://www.oulunase.com/), antaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä ns. reserviläisalennuksen joka vaihtelee mutta on iso.

Kotipizza (Oulu) Torikadun ja Hallituskadun ravintolat: 10% alennus kortilla

Ravintola Crecian antaa 10% alennuksen Oulun Kirkkokadun ja Kempeleen kauppakeskus Zeppelinin ravintoloissa. http://www.crecian.fi/

Milgear Isokatu 56 Oulusta: Pääosa tuotteista, poislukien tarjoustuotteet, reserviläishintaan -10%:n alennus​ http://www.milgear.fi

KehoInfon Kalevalainen jäsenkorjaaja ja tuleva koulutettu hieroja Nina Mäkinen antaa opiskelijahieronnoista 10% alennuksen vuoden 2017 aikana Nettiajanvarauksen linkki: https://nettiaika.fi/BODYGARAGE#/

Body Garagen tuleva koulutettu hieroja Jani Taivalkoski antaa opiskelijahieronnoista 10% alennuksen vuoden 2017 aikana Nettiajanvarauksen linkki: https://nettiaika.fi/BODYGARAGE#/

K-Supermarket Välivainio Oulussa antaa 7 %:n alennuksen elintarvikkeista - poislukien alkoholi- ja tupakkatuotteet​

Porvoo

Herkkules Grilliravintola sijaitsee Porvoossa moottoritien varrella tien molemmin puolin. Olemme tunnettuja nopean pysähdyksen taktiikasta, jossa kätevästi lähtevät mukaan sämpylät, kahvit ja lämpöisetkin ruoat. Toki ruoat voi myös nauttia paikanpäällä! Ruoasta ja kahvilatuotteista (ruoat, kahvi, tee, kaakao, pullat, sämpylät) -10% alennus kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. https://www.herkkules.com/ 

Raisio

 Osoitteessa http://www.weightwellness.fi etuutena hinnoittelu; alennukset 10-20% hoidosta riippuen krihaveteraaneille ja perheenjäsenille.

Riihimäki

Legion Gym Riihimäki (www.legiongym.fi) Monipuolinen kuntosali ja toiminnallinen harjoittelualue Riihimäen keskustassa. Tarjoamme Kriisinhallintaveteraaneille kuntosalipalvelut alennetuin hinnoin seuraavasti:

Liittymismaksu 0€ (norm. 20€)

Kertakäyntimaksu 5€ (norm. 8€)

Jäsenmaksuista -15% alennus

Pentti OSKU Takala:Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % - 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 - 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoillenne & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin oleminen kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI kortin esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE.

Ruokolahti

 Ravintola Alppimaja (http://www.alppis.fi/) Ruokolahdelta luvannut 10% alennuksen ruokatilauksista kriisinhallintaveteraanikortin esittämällä.

Salo

Asennus-ja Huoltopalvelu TähtiPuhdistus (www.tahtipuhdistus.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle ilmalämpöpumppujen huolloista -15% alennuksen.

Jan-Erik Ekroth: Nyt kuppilat kuntoon Jyrki Sukula (Nelonen). Rantaravintola Lahnajärvi Oy (http://www.lahnajarvi.fi/) olen neuvotellut kriisinhallinta veteraanikortille kyseiseen paikkaan 10% alennuksen ruokailusta, majoituksesta, palveluista! Ei koske esim. Tupakkatuotteita.

Tampere

Terve, teemme yhteistyötä tälläkin hetkellä Puolustusvoimien kanssa ja mielellämme teemme myös teidän Veteraanien kanssa. Abloy mekaaniset varastotuotteet -35%, (avainpesät, painikkeet yms). Muut tuotteet riippuen tuoteryhmästä ale 5-35%.

Ystävällisin terveisin:Oskar Otonkorpi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 40 779 4222 Sorinkatu 3, Tampere, 03-212 6662

www.asemanlukko.fi

TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA

Turku

Turun OMT-fysioterapia (www.omt-liike.fi) Liike myöntää kriisihallintaveteraaneille 10%:n alennuksen fysioterapiasta. Etu myönnetään kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä kortin haltijalle. Etu voimassa toistaiseksi.

Ruissalon kylpylä ( etutarjous.pdf )

Kylpylähotelli Caribia : https://drive.google.com/file/d/0B0yZnpQkir3_bENHUHNCUm81b3M/view?usp=sharing

Tuusula

Elkotron (www.elkotron.fi ) antaa 10%:n alennuksen autoelektroniikan korjauksesta.

Elkotron, Kirkkotie 17, 04310 Tuusula / 0456502045

facebook.com/elkotron 

Vaasa

Vaasan Merikaarron suunnalla Hierontapiste Mika Pitkänen (http://www.hierontapistemikapitkanen.fi/...) ilmoittaa että kriisinhallintaveteraanikortilla saa 15% alennusta.

Vantaa

Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä MEDIMAL (www.medimal.fi) Vantaan rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Ruutisavu - Sisäampumarata Vantaa. Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä maksaa jäsenliittymismaksu 0 euroa (normaalisti maksaisi 20 euroa). (http://ruutisavu.fi)

Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä InspecTeam Oy tarjoaa ilmalämpöpumpun ostajille perusasennuksesta 10% alennuksen. http://www.inspecteam.fi/

Varkaus

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen 

Vihti

Vihti Ski Centerissä kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin niin saa eläkeläishintaan liput. http://www.vihtiski.fi/ 

Virrat

Lounasravintola Mikontalo antaa alennuksen kriisinhallintaveteraanikortin esittäjälle. Lounas kanta-asiakkaan hinnoin: http://www.mikontalo.fi/ 

Äänekoski

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

 

Valtakunnan rajojen ulkopuolella

Kypros

Wolf divers diving center in Cyprus tarjoaa kriisinhallintaveteraaneille 15% alennuksen sukelluksista ja sukelluskursseista! Terkuin Elina Pohto/ Wolf Divers/ Protaras, Cyprus. http://wolfdivers.webnode.fi  

Espanja

Martin Kunto Fuengirola Malaga, antaa 10% alennuksen fysikaalisista hoidoista KRIHA-veteraanikortilla. http://www.martinkunto.fi/

Vinkki eli yksi kriha-veteraani kertoo seuraavaa: Ameriikan lomille kannattaa kortti ottaa mukaan. testasin Orlandossa premium outletissa ja siellä ainakin tommy hilfiger, polo, wilson leather eli kaikki missä kysyin tarjosi military discount joka oli 10-15% nettohinnoista. kortin kuvakin riitti.

 

 

Nobel -muistoristi

Uutiset

Thumbnail Suomen Rauhanturvaajaliiton syysliittokokous pidettiin tänä vuonna Kuusamon Rukalla 20. - 22.10.2017. Varsinainen kokouspäivä oli lauantaina...

Thumbnail Kurssin päättäjäiset Afganistanissa. Tarja Raappana edessä keskellä.   Suomen Rauhanturvaajaliiton hallitus on valinnut vuoden 2017 rauhanturvaajaksi...

Lue lisää:Uutiset  

nuku2017

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry     Sivustokartta
Ylläpito