MAAV EUTMmali564

Kuva: Puolustusvoimat

Suomen Rauhanturvaajaliitto etsii kahta halukasta nuorehkoa kouluttajakokemuksen omaavaa henkilöä Malissa toteutettavaan koulutustehtävään helmi-maaliskuun vaihteeseen 2019. Kyseessä on alustavan suunnitelman mukaan noin kaksi viikkoa kestävä koulutusmatka, jonka tavoitteena on antaa paikallisille joukoille perusteita joukkue-komppaniatason tehtävistä. Tehtävä toteutetaan osana Puolustusvoimien Kansainvälisen Keskuksen laajempaa koulutuskokonaisuutta.

Kokemus- ja koulutusvaatimuksina ovat: 1. joukkue- ja komppaniatason tehtävien tuntemus 2. aiempi kouluttajakokemus 3. riittävä englannin kielitaito (ranskan kieli katsotaan eduksi).

Tarkempia tietoja tehtävästä ja palvelussuhteen ehdoista antaa Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja, Mauri Koskela, puh. 050 575 69 56.

Yhteyttä kannattaa ottaa pikimmiten, kiitos. Tämä on kokemusta, jota et muualta saa!

nobel haku 1psd