Tämän kevään ensimmäinen Rauhanturvaajaliiton veteraanituki-koulutus järjestettiin Tikkakoskella Ilmasotakoulun tiloissa. Kurssin tarkoitus oli jatkokoulututtaa jo tukiringissä olevia henkilöitä. Psykososiaalisen tuen ja kriisityön syventävään koulutukseen osallistui 13 kurssilaista. Kurssin pääkouluttajana toimi Hannu Piispanen apunaan toinen kriisityön rautainen ammattilainen.

- Tämä kurssi oli paras, johon itse olen koskaan osallistunut, totesi pohjoisin osanottaja Veijo Laine Sodankylästä.

Kurssi käsitti niin perusteita kuin käytännön harjoitteitakin. Harjoitteissa käytiin läpi seikkoja päivystyspuhelimessa toimimiseen kuin kotiutuneiden rauhanturvaajien palautetilaisuuksien ryhmänvetäjänä olemiseen.