Listaamme tänne kriisinhallintaveteraanikortilla saatavia taloudellisia etuja sekä niitä myöntäviä yrityksiä. Lisää etuisuuksia voi ilmoittaa osoitteella:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos olet kriisinhallintaveteraani, mutta sinulla ei vielä ole kriisinhallintaveteraanikorttia, täytä tämä lomake.

Päivitetty 22.09.2019 (by Aki Harju)

Uusimmat kriisinhallintaveteraanikortilla saatavat etuudet:

Verkkokauppa

FINNPROTEC WEBSHOP: Rauhanturvaajat huomio! Tiesittekö, että FinnProtec tarjoaa kaikille rauhanturvaajille suuren valikoiman turvallisuusalan tuotteita viranomaishintaan! Viranomaishinnat tulevat näkyville kun syötätte alennuskoodin KRIHA2019. Webshopin alennuskoodin saatte aktivoitua tästä linkistä: Koodi kirjoitetaan kohdassa https://www.finnprotec.fi/webshop/activate_campaign_code.php
Valikoimastamme löytyy mm. nämä tuotteet: •Hagor-varustelaukut •Salomon Forces-jalkineet •ESS–suojalasit •OakleySI-suojalasit •3MPeltor–kuulosuojaimet •SourceTactical–juomareput •221BTactical–ilmankiertoliivit •ArcteryxLEAF–vaatetus •SnigelDesign–varusteet •SOG–veitset ja monitoimityökalut •Inforce-asevalot.

Parhain terveisin.
Kristofer Potrykus, Sales Manager
FinnProtec Oy  Kilonkallio 3 B 02610 Espoo Finland
Office +358 (0)9 554 334   Gsm +358 (0)44 755 40 44  Fax +358 (0)9 548 3344
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   www.finnprotec.fi 

Lahti ja Rauma

Rakennuspalvelu Lumerto tarjoaa Krihakorttilaisille ja sotiemme veteraaneille -15% alennuksen rakennusalan töistä. Ota yhteyttä Mauri Lumerto puh. 050 9178670. Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
PS. Muista kotitalous vähennys.

Valtakunnallinen tai verkkokauppa

Oral Hammaslääkärit antaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 5% alennusta yleishammaslääkärin ja suuhygienistin antamasta hoidosta. Alennus ei koske erikoishammaslääkäreiden palveluita eikä hammasteknisiä töitä.
Oral Hammaslääkärit palvelee yli 40:llä paikkakunnalla lähes 80:ssa toimipisteessä ympäri Suomen: https://www.oral.fi/suun-terveys/

Coronaria hammasklinikat: 100% suomalainen Coronaria hammasklinikat haluaa tarjota alla olevat edut:
- hampaiden tarkastus 30€
- muut hoidot -10%
Edut saat käyttöösi kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä. Edut ovat voimassa toistaiseksi ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Hinnat omavastuuhintoja Kela-korvauksen jälkeen. Ei koske hammaslaboratorio-kuluja eikä erikoishammaslääkäripalveluja.
Varaa aikasi osoitteesta https://coronariahammasklinikka.fi/
Lämpimästä tervetuloa!

Yrityspalvelu Howteam Oy:ltä (www.howteam.fi) 10% alennus sähköisen taloushallinnon palveluista kriisinhallintaveteraanin omistamille tai johtamille yrityksille. Kyseessä sähköinen palvelu, joten palvelu toimii kätevästi kaikkialla. Kysy Pekka Levola 0400-784 708 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

MEDIMAL: Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä (www.medimal.fi) Vantaan Rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Metsi Oy: Anssi Huhtala ilmoittaa että Metsi Oy:ltä alennus pikkutaloista (http://www.metsi.fi/fi/tuotteet/pik...) kriisinhallintaveteraanikortilla on 10 %
Suurimmillaan 6500€ .

SPORTTORI Hei! Haluaisin mielelläni myöntää vanhana faitterina seuraavan etuuden kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille, ( http://sporttori.fi ) -10%:n lisäalennus myös jo alennetuista tuotteista. Sporttori on kotimainen urheilu –ja vapaa-ajan verkkokauppa, joka tekee työtä suomalaisille. Kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille henkilöille -10% lisäalennus kaikista tuotteista, myös alennuksista. Alennuskoodi ”FASU” syötetään ostosten lopuksi kohdassa "näytä ostoskori". Etu on voimassa toistaiseksi. Etua ei vaihdeta rahaksi, eikä sitä voi yhdistää muihin etukuponkeihin.

Belectro Oy (www.belectro.fi) tarjoaa kaikista b-bark tuotteista http://www.b-bark.com kriisinhallintaveteraanikortilla 20% alennusta verkkokaupassa esitetyistä hinnoista. Lisätietoja osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kauppiaiden ja Yrittäjien Keskusliitto. Loma-asunnon vuokrausetu. Etu on voimassa toistaiseksi. Rauhanturvaajan ei tarvitse huolehtia 50 € jäsenmaksusta, vaikka netin varauslomakkeessa siitä mainitaankin. Tietoa mökistä, vuokra-asunnosta ja vuokrausohjeet löytyy http://www.keskusliitto.fi/jasenyys . Mökin ja loma-asunnon lisätiedot ja varaukset sivulta www.keskusliitto.fi. Varaa mökki tai loma-asunto vapaana olevana ajankohtana. Lue varaamis- ja maksamisohjeet. Kirjoita varauslomakkeen ”Yrittäjä/yritys” -kohtaan: RAUHANTURVAAJA. Huom. Molemmille vuokrauskohteille on omat sivunsa. Levin lomamökin hinnat alkaen 167 € / 260 € / 460 € viikko (riippuen sesongista). Tahkon loma-asunto hintaan 190 €/viikko.  Muistammehan asiallisen käyttäytymisen.

SmartGroup luo ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä barettiveljille, kaikkialla Suomessa. Tarjoamme infonäytöistä palvelumaksuun 5 € / kk alennuksen käyttömaksuun. Käypä tutustumassa mitä X - PX tarjoaa nyt: https://www.smartgroup.fiTai soita p. 040 901 5800 / Jouni Mäkipää ja eMail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.
Regards, Jouni Mäkipää ceo, founder mobile +358 40 901 5800 Go to see: www.smartgroup.fi

UKONTAITO: Hei! Pyöritän Ukontaito koulutuspalvelu nimistä toimintaa kevytyrittäjyys periaatteella. Olen antanut KRIHA-veteraaneille -10% alennuksen.Toimintaan voi käydä tutustumassa osoitteessa www.ukontaito.fi  tai FB sivuilla osoitteessa www.facebook.com/ukontaitoOlen itsekkin palvellut KRIHA tehtävissä Kosovossa ja Somaliassa. Terveisin Juho Ruotsalainen

Finnrent: Kotimainen autovuokraamoketju Finnrent-tarjoaa kaikille krihaveteraaneille autovuokraus- ja leasingpalveluja kaikissa kotimaisissa finnrent-toimipaikoissa suurasiakasetuhintaan. Nykyinen Kriha-hinta on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka. Sopimuksen jatkosta ilmoitetaan erikseen. Joissakin kausitilanteissa voit saada finnrent-vuokra-auton vieläkin edullisemmin kysymällä päivän hintaa paikallisesta Finnrent-vuokraamosta. Finnrentin monipuolinen kalusto on uutta ja modernia. Erityisen vahva osa-alue on minibussit ja ja pakettiautot.

Varaukset: www.finnrent.fi sivustolta tai paikallisesta finnrent-toimipaikasta. Erikoishintatunnus: KRIHA

Lisätietoja: Kriha-yhteyshenkilöt: HelRt: Mauri Rytkönen, 040-587 8007, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Finnrent: Niko Rytkönen, 040-130 5630, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FYSIOS on Suomen suurin fysioterapiayritys.
Missä kipu, täällä apu! Fysopterapia ensikäynti vain 39€! Fysios tarjoaa ensikäynnin (45 min) vain 39€
Jätä yhteystietosi, me autamme sinut kuntoon. https://www.fysios.fi/palvelut/rauhanturvaajat Autamme äkillisissä, toistuvissa ja pitkittyneistä kiputiloissa sekä leikkauksen, sairastumisen ja vammautumisen jälkeen. Erikseen palveluita vauvasta vaariin tai esim. raskaana oleville, synnyttäneille äideille tai urheilijoille.Fysioksen asiakkaana saat EasyFit:in 7- päivän veloituksettoman treenipassin. Meille jokainen on tärkein.

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kotien ja yritysten turvayhtiö. Turvaamme Suomessa yli 80 000 kotia/yritystä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hyödynnä rauhanturvaaja/kriisinhallintaveteraani jopa 300€ alennus kotitalouteen tai yritykseen räätälöidystä turvajärjestelmästä. Jos sinulla tai tuttavallasi on jo Verisuren järjestelmä nìin voit myös hyötyä 120€ ottamalla minuun yhteyttä !

Ota yhteys ja pyydä tarjous !
Petri Laukas 044 235 2605 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FINNPROTEC WEBSHOP: Rauhanturvaajat huomio! Tiesittekö, että FinnProtec tarjoaa kaikille rauhanturvaajille suuren valikoiman turvallisuusalan tuotteita viranomaishintaan! Viranomaishinnat tulevat näkyville kun syötätte alennuskoodin KRIHA2019. Webshopin alennuskoodin saatte aktivoitua tästä linkistä: Koodi kirjoitetaan kohdassa https://www.finnprotec.fi/webshop/activate_campaign_code.php
Valikoimastamme löytyy mm. nämä tuotteet: •Hagor-varustelaukut •Salomon Forces-jalkineet •ESS–suojalasit •OakleySI-suojalasit •3MPeltor–kuulosuojaimet •SourceTactical–juomareput •221BTactical–ilmankiertoliivit •ArcteryxLEAF–vaatetus •SnigelDesign–varusteet •SOG–veitset ja monitoimityökalut •Inforce-asevalot.

Parhain terveisin.
Kristofer Potrykus, Sales Manager
FinnProtec Oy Kilonkallio 3 B 02610 Espoo Finland
Office +358 (0)9 554 334 Gsm +358 (0)44 755 40 44 Fax +358 (0)9 548 3344
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  www.finnprotec.fi 

Akaa

Asiaselostus/perustelut: Akaan valtuuston 14.12.2016 § 91 vahvistaman Akaan kaupungin tilojen / harrastepaikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaan kaupungin tilojen käyttö- ja vuosimaksuista ovat vapautetut: kunnalliseen päätöksentekoon liittyvät tilaisuudet, veteraanijärjestöt, Valkeakoski-opisto, Valkeakosken musiikkiopisto sekä koulutilojen osalta koulujen vanhempainyhdistykset.
Kimmo Vaintolan esitys 31.7.2017
Päätös 8.8.2017: Kriisinhallintaveteraanit voidaan lukea Akaan kaupungin tilojen / harraste-paikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaiseksi veteraanijärjestöksi, joten heiltä ei peritä kaupungin tilojen / harrastepaikkojen käytöstä maksua. Käyttömaksusta jäsen saa vapautuksen näyttämällä ao. veteraanikorttia.

Alavus

Keskisen Kello Oy Tuurissa (www.keskisenkello.fi) antaa 5% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Toimii vain liikkeessä.

Espoo

CrossFit 8000 antaa tuleville taistelijoille -15% alennus harjoitusmaksuista salillamme. Olemme 1500 nelion toiminnallisen harjoittelun valmennuskeskus Espoon Kivenlahdessa ja perustajillamme on erikoisjoukkotaustaa. Suomen monipuolisimman CrossFit salin nettisivut löytyy tästä: www.crossfit8000.com
Treeneihin pääsee helpoiten mukaan Perusleirin kautta (kesto 1kk + 1kk harjoittelut). Siellä käydään läpi harjoittelun perusteet (kyykyt, työnnöt, voimisteluliikkeet ym), jonka jälkeen treenistä meillä saa enemmän irti. Perusleirin harjoitukset ovat ma, ke klo 20-21 ja pe klo 19-20 kuukauden ajan. Perusleirimaksuun kuuluu myös seuraavan kuukauden treenit kokonaisuudessaan. Jokainen harjoitus on valmiiksi ohjelmoitu ja valmennettu.Alennuksen saadakseen tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Mikäli perusleirikuvio ei sovi aikatauluihin, voidaan aloitus hoitaa myös yksityisvalmennuksella. Yksityisvalmennuksen hinta on 95€ / tunti. Yksityisvalmennuksessa ei kuitenkaan pystytä alennettuun hintaan. Muistakaa näyttää KRIISINHALLINTAVETERAANI korttia, jotta voidaan todentaa henkilö ja antaa tuo etu käyttöön. Tervetuloa treeneihin mukaan! Liikunnallisin terveisin, Jukka-Pekka Peltonen, p. 040 838 2806

Liikunta- ja nuorisolautakunta päättää lisätä Liikuntapalveluiden Maksut-perusteisiin seuraavan kohdan: Liikuntapalvelujen maksujen muutokset 1.8.2018 alkaen.
Alennetut hintaryhmät:
• Varusmiehet varusmieskortilla, siviilipalvelusta suorittavat siviilipalvelustodistuksella sekä kriisinhallintaveteraanit kriisinhallintaveteraanikortilla.
Päätös: Esittelijän ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lautakunnan ptk 418/2018 § 29 pvm 7.6.2018)
Valmistelija/lisätiedot: Martti Merra, puh. 043 824 9586 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kulttuurilautakunta: Kriisinhallintaveteraanikortin omistaville oikeus ilmaiseen sisäänpääsyyn Näyttelykeskus WeeGeehen.
Kulttuurilautakunta:
1 päättää, että Kriisinhallintaveteraanikortin omistavilla on oikeus ilmaiseen sisäänpääsyyn Näyttelykeskus WeeGeehen sekä
2 kehottaa Kulttuurin tulosyksikön palvelualueita liittämään samat etuudet Kriisinhallintaveteraanikortin omaaville kuin Varusmieskortin tai siviilipalvelustodistuksen omaavilla henkilöillä.
3 ehdottaa lisäksi, että espoolaiset taide- ja kulttuurilaitokset sekä festivaalit ottavat tämän saman käytännön ja liittävät Kriisinhallintaveteraanikortin omaaville samat etuudet kuin mitä on Varusmieskortin tai siviilipalvelustodistuksen omaavilla henkilöillä.
Päätös: Esittelijän ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lautakunnan ptk 2917/2018 § 32 pvm 12.6.2018)
Valmistelija/lisätiedot: Susanna Tommila, puh. 043 825 5074 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haapajärvi

Haapajärven Fysioterapia antaa 30% alennuksen kaikista hieronnoista Kriha korttia näyttämällä. www.haapajarvenfysioterapia.fi

Hamina

Kriisinhallintakortilla etuudet Haminan Linnoituksen uimahalliin on 11.06.2018 lähtien voimassa. Samaan hintaryhmään kuuluvat varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja KRIISINHALLINTAVETERAANIT. Kertalipun hinta : 3.5 euroa uimaan, 2.5 euroa kuntosaliin ja 31 euroa sarjalippu 10 kertaa. Terveisin: Sami Aho KYMLR

Rauhanturvaamisen ja Veteraanintyön Perinnekeskus Wanha Veteraani: Rauhanturvaaja- ja kriisinhallintaveteraanit pääsevät tutustumaan Wanhan Veteraanin näyttelyihin ensi kesänä (2019) Haminassa viidellä eurolla krihakortin esittämällä. Tästä on päättänyt Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry:n hallitus. Krihahinta on puolet aikuisen kävijän normaalihinnasta ja on sama kuin varusmiehillä ja eläkeläisillä. Ennakkoon varanneet ryhmät saavat samaan hintaan opastuksen. Ryhmäetuna on lisäksi se, että joka kymmenes pääsee ilmaiseksi eli esim. 20 hengen ryhmässä se tarkoittaa matkanjohtajaa ja autonkuljettajaa.
Ensi kesänä Wanhassa Veteraanissa on esillä rauhanturvaamisen perusnäyttelyn lisäksi Lauri Törni 100 vuotta ja Suomalainen Waffen SS-vapaaehtoispataljoona -näyttelyt, eli yhdellä lipulla kolme näyttelyä! Tervetuloa!
Katso lisää www.rvpk.fi 

Hattula

PANSSARIMUSEO teki päätöksen. Museollemme Parolaan pääsevät kriisinhallintaveteraanit ilmaiseksi 1.9.2017 alkaen. Etuus on henkilökohtainen ja edellyttää kriisinhallintakortin näyttämistä.Museomme on auki ympäri vuoden, kiinni olemme vain joulunalusviikon ja juhannusaaton. Auki olemme 1.5.-30.9. klo 10.00 – 18.00. Muina aikoina klo 10.00 – 15.00. Muista aukioloista ota yhteys allekirjoittaneeseen. Nettisivustomme uusiutuvat tänä syksynä.
Museon johtaja/Director of the Museum Timo Teräsvalli Evl (evp)/LtCol (ret)
Hattulantie 334 PL 31,13721 Parola, Finland
E-mail: (duty): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (priv): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Puh/Cell +358 40 735 5434

Helsinki

Nordic Physio Center tarjoaa laadukasta urheiluhierontaa Helsingin Töölössä. Yrityksemme haluaa osallistua krihaveteraanikortin etuisuuksien tarjontaan omalla panoksellamme. Tarjoamme kriha-veteraaneille -15% alennuksen normaalihinnoista. Varatessasi aikaa laita lisätietokenttään teksti KRIHA! Kotisivuillamme http://nordicphysiocenter.fi/ lisää palveluistamme.

Varuste.net / viranomainen.fi (www.varuste.net) on luvannut 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia vastaan. Toimii toistaiseksi vain liikkeestä ostettaessa - ei verkkokaupassa.

Helsingin taidemuseoon (www.hamhelsinki.fi) pääsee maksutta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin.

Ravintola Karljohan (Yrjönkatu 21, 00100 Hki) tarjoaa 15%:n alennuksen laskun ruokaosuudesta. Etu EI ole voimassa lounasaikaan, arkisin klo 11-15. Edun saaminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta ( www.karljohan.fi ), jossa maininta "Kriha" sekä kortin esittämistä paikan päällä. Max 4 henkilöä/kortti. Etu on voimassa toistaiseksi, alkaen tiistaina 18.04.2017.

Olutravintola JANO Oulunkylässä (www.olutravintolajano.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortilla perushana kolmosen (Carlsberg) hintaan 4,50€ (norm. 5,50€). Olutravintola JANO on lämminhenkinen ravintola Oulunkylän ja Käpylän rajalla. Valikoimasta löytyy yli 100 olutta, 20 siideriä ja useita viskejä. Janossa tullaan myös järjestämään kriisinhallintaveteraanien tapahtumia, joista ilmoitellaan ainakin Facebook-ryhmissä: Hölkkäri On Web ja Suomalaiset rauhanturvaajat / Finnish peacekeepers. Terveisin Ismo Hämäläinen

Hotelli Winterhouse Helsingin Haagassa (entinen Hostel Auris) antaa kaikille meille rauhanturvaajille ja kriisinhallintaveteraaneille 10% alennuksen yöpymisistä, kun varaatte yöpymisen suoraan respasta (puh. respaan: 040 590 9864). Kaikki hotellissa majoittuvat kriisinhallintaveteraanit ovat Winterhous:n kunniavieraita joten tervetuloa. Hotelli on osana Haagan Valkeaa taloa.
Tuotantojohtaja Marko Pajunen
Invalidisäätiö Orton Pro Seesam Pro -tuotanto Kumpulantie 1 A 3.krs 00520 Helsinki 044-5881887
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.seesampro.fi 

SOTAMUSEO: Hei, kriisinhallintaveteraanikortin haltijoilla on ilmainen sisäänpääsy Sotamuseon kohteisiin.

Pyydän kuitenkin huomioimaan, että Helsingin Kruununhaassa ei ole enää Sotamuseon näyttelyitä. Näyttelyt, Sotamuseon Maneesi ja sukellusvene Vesikko, sijaitsevat Suomenlinnassa. Ne ovat avoinna tänä vuonna enää 31.10. asti, joten voisi olla aiheellista myös muistuttaa jäsenistöänne siitä, että nyt on viimeinen tilaisuus nähdä Maneesin Autonomiasta Atalantaan -näyttely, mikäli se jostain syystä olisi vielä näkemättä.

Ensi keväänä Maneesissa avautuu uusi, Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvän näyttelyn sotien aikaa esittelevä osio. Lisäksi avataan kokonaan uusi näyttelytila Suomenlinnan ns. Kuntomaneesiin, missä esitellään Puolustusvoimien sotien jälkeisiä vaiheita. Näin ollen Sotamuseolla on ensi keväästä lähtien Suomenlinnassa kolme näyttelykohdetta, jonne kriisinhallintaveteraaneilla on luonnollisesti vapaa pääsy.
Ystävällisin terveisin Riitta Blomgren.
Sotamuseo, Näyttely- ja tietopalveluyksikkö
PL 266 (Maurinkatu 1), 00171 Helsinki 0299 530251

Kiinteistönvälitys Crape LKV: Kriisinhallintaveteraaneille 30 %:n alennus välityspalkkiosta pääkaupunkiseudulla.
Crape LKV on vuonna 2005 perustettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden aito auttaminen asumiseen liittyvissä asioissa – sekä kodin myymisessä että uuden löytämisessä. Lisäksi palvelemme asuntosijoittajia. Palveluissamme ei ole piilokustannuksia: jos ei kauppaa, ei kustannuksia. Tutustu meihin: www.crape.fi  Pyydä maksuton arvio ja myyntisuunnitelma asunnostasi! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Toimisto (09) 668 710

Messukeskus: Hei,tarjoamme pääsyliput etuhintaan kriisinhallintaveteraaneille Messukeskuksen järjestämissä yleisötapahtumissa. Edun saa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä. Suurimmassa osassa tapahtumiamme aikuisten lippu maksaa paikan päällä ostettuna 19€, alennushintaisen lipun hinta on 12€. Tapahtumakohtaiset lippujen hinnat tarkistettava verkkosivuiltamme : http://messukeskus.com/

Vastaan mielelläni jos teillä on kysyttävää edun tiimoilta. Ystävällisin terveisin Hannele Valo asiakaspalveluvastaava/Asiakaspalvelu puh. 040 450 3250, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Messukeskus Helsinki, PL 21 (Messuaukio 1), 00521 Helsinki www.messukeskus.com

Liva Hyvinvointi / naisten hoitola: 10% alennus hierontalahjakorteista. Etu koskee kriisinhallintaveteraaneja ja heidän perheenjäseniään. Lahjakortteja voi ostaa Munkkiniemen hoitolasta tai kätevästi nettikaupasta (alekoodi: Kriha10). Muista lähipiirin sankarittaria! Liva auttaa jaksamaan.
LIVA HYVINVOINTI / NAISTEN HOITOLA Hierontaa & yrttihoitoja Huopalahdentie 5 A Munkkiniemi, Helsinki 040 5234900 facebook: Liva Hyvinvointi / naisille www.liva.fi  www.liva.fi/ajanvaraus  www.liva.fi/lahjakortti 

Hyvinkää

KINOMA -elokuvateatteri Hyvinkäällä tarjoaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 2 euron alennuksen kaikista normaalihintaisista (yli 9 €) lipuista. Sama alennus koskee opiskelijoita ja eläkeläisiä. Normaalihintaiset liputkin ovat huomattavan edullisia eli 10 € ja 3-D näytökseen 12 €.
Liput voi varata etukäteen puhelimelle, p. 0500-261715 tai sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Pääosin lipunmyynti tapahtuu perinteisesti kassalla. Lippukassa avataan n. 30 min ennen näytöksen alkua ja suljetaan näytöksen alkamisen jälkeen.
Kinoman tiloissa voi järjestää myös omia tilaisuuksia. Tilat soveltuvat teatterisalia ja aulaa myöten esim. auditorio-käyttöön (puhujille erinomainen äänentoisto). Tiloissa mm. langaton mikrofoni, videotykki ja koko valkokangas käytettävissä. Kinomassa voi järjestää tilaisuuksia lasten synttäreistä yritysten/järjestön kokouksiin. Esimerkiksi yhdistyksen infotilaisuus yhdistettynä kohdeyleisölle sopivaan leffaan eväiden kera.
Kysy lisää p. 0400-752542/ Kari tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kinoma-elokuvateatterin verkkosivut: https://hyvleffat.fi

KINOMA Ahdenkallionkatu 3, 05820 Hyvinkää p. 0500-261 715 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hämeenlinna

Pentti OSKU Takala: Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % - 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 - 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoille & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI-kortin, esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE. Olen itse palvellut 95-96 Libanonissa.

FRESNO: Kriisinhallintaveteraanikortin haltijoille pääruoasta -20%:n alennus ravintoloissamme. Etu koskee myös seurassanne ruokailevia. Fresno Hämeenlinna Hallituskatu 20 Ystävällisin terveisin, Miika Mertamo, ravintolatoimenjohtaja p. 044 2812148 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Linnaravintola Brahe Fresno, American Diner

Museo Militaria: Hämeenlinnassa Linnankasarmilla sijaitsevan Museo Militarian näyttelyihin on ilmainen sisäänpääsy kriisinhallintaveteraanikortilla. Museon laaja perusnäyttely esittelee Suomen sotahistoriaa sekä tykistö-, pioneeri- ja viestiaselajien kehitystä. Näyttelyssä on YK-aiheinen osio. Museo tuottaa myös vaihtuvia näyttelyitä ja järjestää runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.museomilitaria.fi Tervetuloa!
Terveisin Miia-Leena Tiili, museonjohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Museo Militaria Vanhankaupunginkatu 19, 3100 Hämeenlinna gsm 044 566 0438

Iisalmi

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: Olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Imatra

Imatran Kylpylä: -10%:n alennus majoitushinnoista kriha-veteraanikortilla.

INFO IMATRA / Vuoksen Kirjakauppa Oy antaa 10% alennuksen ostoksista, kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. (poislukien postimerkit ja myyntilituotteet)

Tervetuloa!
Vuoksenniskantie 72, 55800 Imatra
Ystävällisin terveisin Markus Sainio Vuoksen Kirjakauppa Oy

Jyväskylä

Life Palokka antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Saarijärventie 52, 40270 Palokka.

Life Keljo Prisma antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Kylmälahdentie 8, 40500 Jyväskylä.

Armoria ATC: Ampumarata ja elämyspalveluyritys Armoria ATC antaa 10% alennuksen ase ja ratavuokrasta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Linkki yrityksen sivuille: http://atc.armoria.fi

Optikko Pajula Vaajakoskella www.optkikkopajula.fi -15% normaali hintaista silmälaseista. Kriisinhallintaveteraani-kortilla.

Cheers Pub, Voionmaankatu 11, antaa alennusta juomista kriisinhallintakorttia näyttämällä http://www.cheers.fi

LVI-suunnittelutoimisto PP Kiinteistötekniikka Oy tarjoaa asevelihinnat kriisinhallintaveteraaneille kaikesta LVI-suunnittelusta. Pienemmissä kohteissa toimialueena koko Suomi. Tarjoamme myös varmasti kilpailukykyiset hinnat LVI-tarvikkeista, kysy tarjous! www.ppkiinteistotekniikka.fiTerveisin Pasi Puupponen 044 328 0872 (95-96 Libanon, Recon, 2000-2001 Kosovo, 2JK Kollaa)
PP KIINTEISTÖTEKNIIKKA OY Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rising Phoenix Jyväskylä ry tarjoaa Kyokushinkai karaten alkeiskurssit ja ensimmäisen vyökokeen veloituksetta (arvo 80 €) krihaveteraaneille. Jatkossa jäsenmaksut alennettuun hintaan.Toimin itse yhtenä valmentajana ja seuran puheenjohtajana.
Lisätietoa kursseista ja toiminnasta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  www.risingphoenix.fi Terveisin, Juha Käpyaho

Jämsä

Valokuvausliike Nevalainen (www.valokuvausliikenevalainen.fi ) tarjoaa kriisinhallintaveteraaninkortin haltijalle kaikista normihintaisista palveluistamme ja tuotteistamme 15 % alennuksen, kameroista kuitenkin 7,5 % alennuksen. Toimitamme tuotteitamme myös postitse.

Hatka tarjoaa: https://www.hatka.fi/ale Esimerkiksi ohjeen kohta "eläkeläiset" yhdessä kohdan "ammattihenkilöstö" kanssa, eli korttikuvaa vastaan saa aina verkkokaupastamme -10% alennuksen kaikista tuotteista. Jotta kauppa pystyy alennuksen antamaan, niin se vaatii kauppaan rekisteröitymisen ja kirjautumisen sisään ennen varsinaista tilausta. Yhteistyöterveisin, Kati tel +35840 545 9123, Hatka Jämsä, www.hatka.fi

Jämsänkoski

Bar Tona Jämsänkoski: Krihakortilla 0,5 hanaolut tai 0,3 hanalonkero 3,50€.

Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi: 1.1.2019 alkaen kriha-kortilla lippu 5,40€ (normaali 7,40€). Katso myös muut etuudet vesiliikuntakeskuksen hinnastosta.
http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/liikunta/sisaliikuntapaikat/vesiliikuntakeskus-kaukavesi/hinnasto

Kankaanpää

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt etusopimuksen First Stop Kankaanpään (www.fstkankaanpaa.fi) kanssa. Sopimuksen mukaan kriisinhallintaveteraani saa kaikista ostoksista (renkaat, vanteet, varusteet ja asennustyöt) alennusta 15 %.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Kello- ja Kultaliike Jukka Rajalan kanssa. (https://www.facebook.com/KelloJaKultaliikeJukkaRajala/) Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta 17 %. Kannattaa poiketa ostoksilla.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Karpel Oy / Moda Muotikulma kanssa. Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta -10 %. Alennus on henkilökohtainen eikä sitä pysty yhdistämään muihin tarjouksiin. Moda Muotikulma on hyvin asiakaspalveleva vaatteiden ja asusteiden erikoisliike. Kattavasta valikoimasta löydät vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin. Kohderyhmänä ovat aikuiset naiset, miehet sekä nuoret aikuiset. Miehille löytyy kattava valikoima vaatteita ja asusteita eri merkeiltä. Pukuja, siistejä vaihtoehtoja kevyempään juhlaan, sekä rentoa arkivaatetta moneen kokoon. Takit ja asusteet myös vahvana ja kattavana mallistona. Miesten merkit mm. Gant, Turo, Petrifun, Makia, LAKEUS, wrangler, Fred Perry sekä Alberto.

Kankaanpään Kukka Anttila: -10 % https://www.facebook.com/search/top/?q=kankaanpaan%20kukka%20, http://www.kankaanpaankukka.fi/

Kauneuspiste Adamus: -10 % Hemmottelua ja rentouttavia hetkiä...Torikatu 5, Kankaanpää, p. 02 5783 661  www.adamus.fi 

Kankaanpään Kuntokeskus Palatsi tarjoaa kaikki normaalihintaiset kortit -10% Kriha-veteraanikortilla. Etu ei koske kertakäyntejä, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.tarjouksiin. http://www.kuntokeskuspalatsi.fi/index.html Ilmoitti Pauli Yli-Hakkola

Karstula

Savotta outlet myymälä Karstulassa antaa 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. http://finn-savotta.fi/yritys/outle...

Kauhava

Härmän kylpylä (www.harmankylpyla.fi) myöntää kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 20 % alennuksen listahinnoista majoituksen ja tarjouspakettien suhteen. Alennus myönnetään, kun asiakas varausvaiheessa mainitsee kuuluvansa kyseisen alennuksen piiriin ja paikan päällä esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Alennus on voimassa majoituspaketeissamme, on sitten kyseessä listahintainen majoitus tai kausittain vaihtuva tarjouspaketti. Päiväkäynneistä emme valitettavasti tässä vaiheessa myönnä alennuksia.Majoitusvaraukset voi tehdä puhelimitse 06 - 4831 600 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiö-Kemiönsaari

Villa Bergholmen: Kriisinhallintaveteraaneille 15 %:n alennus vuokrahinnasta.
Villa Bergholmen on ainutlaatuinen saarikohde Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvila Villa Bergholmen muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen.
Lisä info: www.villabergholmen.fi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Kemiö-Kemiönsaari. Jukka Siitonen 0400 436477

Kihniö

Omistamassani Kihniön apteekissa kriisinhallintaveteraanit saavat saman alennuksen kuin sotiemme veteraanit (kursivoitu teksti) ovat saaneet jo aikaisemminkin. Koskee siis ei-korvattavia ja peruskorvattavia lääkkeitä ynnä ns. vapaakaupan tuotteita. Alennuksen saa esittämällä Kriisinhallintaveteraani-kortin. (kts. liite)

https://www.facebook.com/kihnionapteekki/photos/a.1816518011918050/2808621316041043/?type=3&theater

Kohdasta 7§ Alennukset Valtioneuvoston asetus lääketaksasta:
"Henkilöille, joilla on rintamasotilastunnus, rintamapalvelustunnus, rintamatunnus, veteraanitunnus tai joilla on eräisiin Suomen sotiin liittyneissä tehtävissä palvelleiden kuntoutuksesta annetun lain (1039/1997) 2 §:ssä tarkoitettu todistus lain 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitettuihin miinanraivaustehtäviin osallistumisesta, tulee antaa 10 prosentin alennus 3-6 §:n mukaan määräytyvästä hinnasta.
Edellä 1 momentissa säädettyä alennusta ei kuitenkaan myönnetä sairausvakuutuslain (1224/2004) 5 luvun 5 §:ssä tarkoitetuista erityiskorvattavista lääkkeistä, 6 §:ssä tarkoitetuista rajoitetusti korvattavista lääkkeistä eikä 8 §:n mukaisesti vuotuisen omavastuun ylittävistä lääkeostoista."

Ystävällisin terveisin Petteri Pietikäinen
YKSL-UNIFIL-veteraani, pos 9-38/33 vuosilta 1991-1992
Apteekkari Kihniön apteekki
(03) 44 84 214 fax (03) 44 85 257

Kolari

Jemes Sport Ylläs Liikekeskus Taiga Vaeltajantie 2 95980 Ylläsjärvi 0400-725766 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (www.jemessport.com) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle kaikista vuokravarusteista -20%.

Korpilahti

Ravintola Satamakapteeni Korpilahden satamasta Päijänteen rannalta haluaa tehdä tiettäväksi krihaveteraaneille myönnettävän 10%:n alennuksen kaikista tuotteista.
Terveisin: Sgt Isotalo Janne Unpredep -96 0407765225
Satamakapteeni Oy Korpilahdentie 8 41800 Korpilahti www.satamakapteeni.fi

Kotka

Lounaskahvila ysiysi, Kotkantie 6 48200: Lounaskahvila ysiysi antaa yhden (1 €) euron alennuksen paikan päällä syödystä lounaasta esittämällä krihakortin. Etu on henkilökohtainen. Ruokalistat osoitteessa www.ruokapaikka.fi
T:Kimmo Dufva Lounaskahvila ysiysi oy Kotka 040-5085746

Kotkan kaupunki on myöntänyt 1.3.2018 alkaen uimahallin ja niiden yhteydessä oleviin kuntosaleihin -50 prosentin alennuksen aikuisen lipun hinnasta. Kertalipun hinta on 2€. Samassa kahden euron hinnassa ovat opiskelijat, työttömät, koululaiset, eläkeläiset, varusmiehet ja RAUHANTURVAAJA VETERAANIT. Eläkeläisten maksu pysyy ennallaan, mutta nyt siis voi lisänä mennä kuntosalille Katariinan ja Karhulan uimahalleihin.Terveisin Sami Aho, KymlRt.

SELKÄERGOKLINIKKA Kotkan saarella myöntää -5 prosentin alennuksen kaikista hoidoistaan 13.3.2018 lähtien. On rauhanturvaajien suosima paikka entuudestaan, niin miehille kuin naisille. Hoitomuodot: OMT-fysioterapia , Naprapatia , Fysioterapia , Hieronta , Shockwavehoito . Lääkärit: neurologi Ilkka Pieninkeroinen , ortopedi ja traumatologi Imke Höfling. http://www.ergoselkaklinikka.fi/ Kriisinhallintaveteraanit kuntoon korttia näyttämällä. terveisin Sami Aho KYMLRT

Fresno ravintola: Barettiveli Miikka Mertamolla on Fresno ravintola myös Kotkassa. Osoite: Kotkankatu 16, 48100 Kotka.
Hän lupaa -20% pääruuasta krihakorttilla koko seurueelle. (Fresno ravintola myös Hämeenlinnassa)

Kuopio

Martikaisen konevuokraamo (www.martikaisenkonevuokraamo.fi) Kuopiossa tarjoaa 20% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä.

Koivumäen Kartano Kuopiosta tarjoaa 10% alennuksen menuhinnoista kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä perhe- tai muita juhlia järjestettäessä. Minimiryhmäkoko 10 hlö. http://www.koivumaenkartano.com/

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Lahti

Lahden Upseerikerho: Kriisinhallintaveteraanikortilla lounas arkisin (ma - pe) klo 11.00 - 14.00 hintaan 10,00 € (normaalihinta 12,50 €). Yksityistilaisuuksissa ei peritä tilavuokraa (normaalisti max 600€). www.upseerikerho.fi

Hieroja Petri Kuosmanen: Tarjoan sotiemme veteraaneille ja kyseisen ajan kohdanneille sekä myös rauhanturvaajille 10% alennuksen hierontapalveluistani, jotka suoritan kotikäynteinä Päijät-Hämeen alueella.  www.hierojahuoltajapetri.fi

Simolan Taide ja Kehys: Kriisinhallintakortilla kehystykset ja taiteilijatarvikkeet -20%.
Mika Simola 040-5453566 / www.simolan.fiYstävällisin terveisin: Mika Simola Hollolankatu 10, 15110 Lahti 040-5453566

TOKIA Kuntosali (Hakakatu 1 15520 Lahti puh. 044 783 1151) tarjoaa yhteistyössä Suomen Rauhanturvaajaliiton kanssa kriisinhallinta- ja rauhanturvajoukoissa palvelleille henkilöille 20 % alennuksen kuntosalihinnoista 1.11.2017 alkaen. Alennuksen saa esittämällä kriisinhallintaveteraanikortin.www.tokiakeskus.fi  Yt. Tony Kilponen

Sisustuskahvila Wanha Justiina (www.wanhajustiina.fi) Karjalankatu 3, tarjoaa krihakortilla kahvilatuotteista ja pienistä sisustusesineistä -10 % alennuksen (ei koske huonekaluja).

Lahden mp-service Oy tarjoaa kattavat moottoripyöräilyyn liittyvät jälkimarkkinointipalvelut, lue lisää www.mp-service.fi . Jäsenkorttia näyttämällä saa huollon yhteydessä käytetyistä varaosista ja tarvikkeista 10% alennuksen.Ystävällisin terveisin: Lahden mp-service Oy, Askonkatu 13, 15100 Lahti puh. 010 422 52 52 email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  internet: www.mp-service.fi

Sport&Music Bar Peluri: (Aleksanterinkatu 6) Hei, tässä tarjoamamme etuudet jäsenille. Korttia näyttämällä -10% kaikista tuotteista Tv:Janne Sillgren  https://sportmusicbarpeluri.com/

JONEN GRILLI Vapaudenkatu 15 Lahti ja JONEN GRLLI SEESTA moottoritien varressa Vierumäeltä Lahteen tullessa sekä JONEL THAI Vapaudenkatu 15 Lahti. Näistä paikoista ruokatuotteista -20% vuoden 2019 loppuun. (ei alkoholituotteista).
Ystävällisin terveisin Jouni Mielonen puh. 040-829 7111 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jonen Grilli Herkkusuu Oy / Jonel Thai Vapaudenkatu 15 15140 Lahti www.jonelthai.com

Lomakeskus LEPOLA tarjoaa Kriha-kortillisille : Majoitus 35e/hlö/vrk (norm. 40e/hlö/vrk) (sis. petivaatteet, pyyhkeet, tv, kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, astiat, keittomahdollisuus, wc ja suihku). Toiminta on ympärivuotista.
Aamupala 6e/hlö (norm. 10e/hlö), minimi määrä 10hlö. Lounas noutopöydästä 8.50e/hlö (norm. 10e/hlö).
Tilausravintola käyttöönne ilman tilavuokraa, ravintolassa A- oikeudet.
Saunomis mahdollisuus. Grillikodan käyttö sisältyy hintaan, avain ravintolasta. Hiekkapohjainen uimaranta. Veneen käyttömahdollisuus. Esteetön kulku liikunta rajoitteisille. Allergisille omat majoitustilat. Lemmikit tervetulleita.
Teemme myös kotisiivouksia, mahdollisuus myös alv- vapaaseen kotipalveluun.
Upean Alasenjärven rannalla, matkaa Lahden keskustaan noin 9 km. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, bussi nro 2 Matkakeskuksesta torin kautta portille.
Manja Schemeikka, Lomakeskus Lepola puh. 0451072828 www.lomakeskuslepola.com
Sipurantie 32 15320 Lahti

Rakennuspalvelu Lumerto tarjoaa Krihakorttilaisille ja sotiemme veteraaneille -15% alennuksen rakennusalan töistä. Ota yhteyttä Mauri Lumerto puh. 050 9178670. Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
PS. Muista kotitalous vähennys.

Lapinjärvi

Mehiläispesä on Maija Mehiläisen Suomen koti. Lapsille meillä on rakennettu omat leikki- ja ruokailutilat, mahdollisuus järjestää myös lasten synttärit. Kahvila-ravintolatuotteiden lisäksi tarjolla on mm Lapinjärven Leipomon leipämyymälä, hunajaa ja paljon erilaisia makeisia! Ruoasta ja kahvilatuotteista (ruoat, kahvi, tee, kaakao, pullat, sämpylät) -10% alennus kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. https://www.mehilaispesa.fi/

Konebitti Tmi Jouni Lamberg pienkoneiden huolto ja korjaus, puhelin: 0400430487. 10% alennus konekorjauksista ja huolloista kriisinhallintaveteraani kortin esittämällä.

Lappajärvi

Järviseudun Golfseura (http://www.jgs.fi/ ) tarjoaa Kriha-veteraanikortin haltioille mahdollisuuden edulliseen golf-kierrokseen. JGS:n tarjous kaudelle 2017: Flaitti satasella, eli yksi lähtö max neljä pelaajaa maksaa 100 €. Normaalihintainen Green fee on 50 € / pelaaja. Etuuden saa, kun yksi lähdössä mukana oleva esittää Kriha-veteraanikortin ilmottautumisen yhteydessä.

MTM- Maalaus/ Marko Mäkelä Lappajärvi
Annamme kaikista normaalihintaisista tuotteista / töistä 10 prosentin alenuksen kaikille kriisinhalinta/rt-veteraaneille. Kortti esitettävä .

Lappeenranta

Hei, ohessa etu kriiisinhallintaveteraaneille.
Valmennus Hannu Hyppönen: Toimintakykyvalmennukset esimiehille, asiantuntijoille ja ryhmille -20 %. Katso lisätietoja http://valmennushh.blogspot.fiYstävällisin terveisin, Hannu Hyppönen 040 657 3495

City-Apteekki Lappeenranta: kriha-kortilla  -10%:a alennusta muista tuotteista, paitsi lääkkeistä.

Ravintola Upseerikerho on kaikille avoin uusi ravintola Rakuunamäellä, Saimaan rannalla Lappeenrannassa.
Upseerikerhorakennuksella on ainutlaatuinen 128 vuoden historia, johon liittyy tuhansia henkilöitä ja tarinoita. Voit aistia tunnelman ja kuulla tarinoita tapahtumaanne liitettävällä rakennuksen ja henkilöiden esittelyllä tai henkilön mukaan suunnitellulla teemapäivällisellä. Olemme uudistaneet Upseerikerhoa niin ulkoa kuin sisältä. Uusittu terassi on avoinna kesäkaudella. Kokoustiloissa on uusitut esityslaitteet ja rakennuksessa langaton lähiverkko.
Mitä tarjoamme sinulle?
· Lounas ma – pe klo 1100 – 1400. Ravintola avoinna ke – pe ja la klo 1400 – 2000
· Kriisinhallintaveteraaneille 10 % alennus lounaasta ja ruokalistan annoksista sekä tilavuokrista
· Ryhmäalennus vähintään 30 henkilöä - 5% ja vähintään 50 henkilöä -10 %. Matkanjohtajalle ja kuljettajalle ateria korvauksetta.
· Upseerikerhon esittelyn
Lämpimästi tervetuloa! Ystävällisin terveisin, Hannu Hyppönen 040 657 3495

SM-liigan jääkiekkojoukkue Saipan kotiotteluihin eläkeläishinnalla kriha-veteraanikorttia ja henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Liput ostettava jäähallin lipunmyynnistä tai Saipan toimistolta (UK-areena, Kisapuisto). Ilmoitti Petri Miettinen puh 050 372 3068

ALFACON: Haluaisin tarjota krihaveteraaneille pysyväisedun rakennuttamispalveluistani Alfacon –yrityksen kautta.
Alfacon tarjoaa pientalojen rakennuttamis-, suunnittelu- ja valvontapalveluja Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella.
Krihaveteraneille tarjoan 20%:n alennuksen tuntiveloitushinnasta. Etu on jatkuva.
YHTEYSTIEDOT: Alfacon Marko Viik 0503251441 Kotipaikka Lappeenranta
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lohja

Lohjan Fysikaalinen hoitolaitos / Jukka Kesälä, lupaa 10% alennuksen hoidoista kriisinhallintakortin omaavalle. (www.lohfyhoi.fi)

Loimaa

HT-Asennus Oy, Hanakat Loimaa. Kriha-veteraanikortilla 15% alennus asennustarvikkeista LVI-asennusten yhteydessä. www.htasennus.fi

Lääkäriasema Joutsen Loimaalla (www.laakariasemajoutsen.fi) tarjoaa kaikille Krihaveteraanikortin näyttäjille käynnin toimistomaksuttomana, etu tällä hetkellä 17,50 €.

Luumäki

Hotelli Salpa Luumäki www.hotellisalpa.fi

Kriisinhallintakortti esittämällä
1) Kahvi/Tee/Kaakao ruokailun yhteydessä
2) Majoituksesta 10 € huonehinnasta pois, kun varaus tehdään etukäteen omien sivujemme kautta
3) Kaksi viihdelippua yhden hinnalla mille tahansa illalle, kun varaus tehdään etukäteen
Mennään näillä vuoden 2018 loppuun saakka. 

Mikkeli

Mikkelin Kampparit. Lauri Tikanoja ilmoitti että Kamppareiden kotipeliin pääsee kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä 5:llä eurolla.

Hyvän Mielen Koirakeskus Huvihurtta Mikkelissä tarjoaa kriha-veteraanien koirille uintia lämpimässä altaassa -10% normaalihinnasta. Ja jos joku tuo kotiutuneen posekoiran uimaan niin Huvihurtta tarjoaa polskimiset. http://www.huvihurtta.fi/

Tmi Timpuri Halonen, Mikkeli: Tarjoan kaikille kriisinhallintaveteraanikortin haltijoille -10% urakkahinnan loppusummasta saunaremonttien yhteydessä. Toimialue: Etelä-Savo ja Pohjois-Savo. Yhteystiedot: 0452118010 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Facebook Tmi:Timpuri Halonen 

Mänttä-Vilppula

Mäntässä G:A Serlachius museot Gösta ja Gustav ilmainen sisäänpääsy kumpaankin museoon kriisinhallintaveteraanikortilla http://www.serlachius.fi/fi/

Kriisinhallintaveteraanikortilla 2017. Instrumentarium Mänttä / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15% ja Markun Kello ja Koru / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15%

Mäntän Klubi myöntää 10% alennuksen majoittautumisesta, krihakorttia näyttämällä. Yhteyshenkilö Iris Mäkinen tel 0400-729020. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Terveisin Juha Seppälä Pirkanmaan Rauhanturvaajat. Tel +358503506843

Nokia uimahallin pääsymaksusta alennusta

Nurmijärvi

Jalkine Differt (Nurmijärvi kk Keskustie 4) antaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. https://www.facebook.com/jalkinediffert/

Orimattila

Hieroja/urheiluhieroja Arto Larjanne tarjoaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraaneille. Yhteystiedot: Pakaantie 1, Kerhräämön 2. kerros, 16300 Orimattila. puh: 0400-711656 . https://www.facebook.com/people/Urh...

Oulu

Oulun Ase (http://www.oulunase.com/), antaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä ns. reserviläisalennuksen joka koskee tukkupakkauksia ja aseita. Alennus vaihtelee mutta on iso.

Kotipizza (Oulu) Torikadun ja Hallituskadun ravintolat: 10% alennus kortilla

Ravintola Crecian antaa 10% alennuksen Oulun Kirkkokadun ja Kempeleen kauppakeskus Zeppelinin ravintoloissa. http://www.crecian.fi/

Milgear Isokatu 56 Oulusta: Pääosa tuotteista, poislukien tarjoustuotteet, reserviläishintaan -10%:n alennus​ http://www.milgear.fi

KehoInfon Kalevalainen jäsenkorjaaja ja tuleva koulutettu hieroja Nina Mäkinen antaa opiskelijahieronnoista 10% alennuksen vuoden 2017 aikana Nettiajanvarauksen linkki: https://nettiaika.fi/BODYGARAGE#/

Body Garagen tuleva koulutettu hieroja Jani Taivalkoski antaa opiskelijahieronnoista 10% alennuksen vuoden 2017 aikana Nettiajanvarauksen linkki: https://nettiaika.fi/BODYGARAGE#/

K-Supermarket Välivainio Oulussa antaa 7 %:n alennuksen elintarvikkeista - poislukien alkoholi- ja tupakkatuotteet​

Lihaskuviot Hannu Mört antaa 15%:n alennuksen kaikista hoidoista vuoden 2018 aikana. www.lihaskuviot.fi

Lounasravintola Pikkelssi: Hei Oulusta! Lounasravintola Pikkelssi antaa -5 prosenttia buffeen hinnasta. Osoitteessa Iskontie 3, aivan moottoritien varressa, ilmaiset parkkipaikat, kunnon buffee-ruokaa puhtaista raaka-aineista! Yrittäjä Jari Karhu on itse palvellut Libanonissa pos48 ja Makedoniassa 90-luvun lopulla. Luvallaan ilmoitti kers Kari Nikkilä.

Tervetuloa Break Sokos Hotel Eden:iin (Holstinsalmentie 29, 90510 Oulu, puh. 020 1234 603) nauttimaan kylpylän erilaisista tarjouksista. Sopimustarjous on voimassa 2018 ja 2019. Huomioitava varausta tehdessä on se, että valitettavasti yrityksistä huolimatta hotellin järjestelmään koodia ”Rauhanturvaajat” ei pysty netissä syöttämään, vaan hinnat tulee kysyä huoneisiin erikseen soittamalla tai sähköpostilla tiedustelemalla hotellin vastaanotosta. Kriisinhallintaveteraanikortilla alennuksen saa kylpylään, hyvinvointiosastolle ja ravintolaan. Kortti tulee näyttää aina etukäteen.Majoitus: 100€/1hh huoneessa/vrk, 120€/ 2hh huoneessa /vrk, 140€ /3hh huoneessa/vrk, 160€/4hh huoneessa/vrk. Kylpylä: Aikuinen 12,00 € NORM. 18€, Lapsi 3-15v 8,00€ NORM. 12€, Perhelippu 34 € (sis. 2aik.+2lasta tai 1aik.+3lasta) NORM. 52€. Hyvinvointiosaston palveluista alennus -10% listahinnasta. Ravintola Maiseman ruokailuista -10% alennus listahinnasta.

Oulun Kuntosali Fit Eden tarjous Rauhanturvaajille ja Kriisinhallintaveteraaneille! Fit Eden on uusi, ainutlaatuinen ja monipuolinen matalan kynnyksen kuntokeskus Oulun Edenissä. Palveluvalikoimaamme kuuluu merinäköalalla varustettu avara kuntosali, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, upea kylpylä sekä ammattitaitoiset ohjauspalvelut. Haluamme auttaa asiakkaitamme voimaan paremmin, sekä tuoda lisää energiaa ja jaksamista heidän arkeen. Tarjoamme kriisinhallintaveteraaneille ja rauhanturvaajille MyWellness-kulkukorttimme veloituksetta (arvo 15,00 euroa), jolla pääset käyttämään palveluitamme itsenäisesti myös silloin, kun henkilökuntamme ei ole paikalla. Meillä et maksa myöskään erillistä liittymismaksua, etkä vuosittaisia jäsenmaksuja. Maksat siis ainoastaan valitsemasi palvelun (29,90 - 49,90 euroa) ja sopimuksemme on toistaiseksi voimassa oleva, kuukauden irtisanomisajalla. Lisätietoa löydät täältä: http://www.ole.fit/eden  Asiakaspalvelumme on paikalla kuntosalilla ma-to klo 15:00-19:00, jolloin on mahdollisuus tulla tutustumaan ja perustamaan asiakkuus. Tiivistettynä: MyWellness-kulkukortti veloituksetta, siisti ja rauhallinen kuntosali sekä helppokäyttöiset laitteet, kylpylän rajaton käyttö lisämaksulla vain 5,00 euroa / 4 viikkoa, voit maksaa myös liikuntaseteleillä, hyödynnä myös muut alennukset ja tarjoukset, mahtava merinäköala kuntosalilta, henkilökuntamme paikalla auttamassa ma-to klo 15:00-19:00 ja perjantaisin 10:30-11:30, ryhmäliikunnan puolella myös paljon ohjattua toimintaa, mm. vesijumppaa, hyvät kulkuyhteydet ja isot parkkipaikat. Tervetuloa kuntoilemaan ja nauttimaan merinäköalasta!

Kotilinkki LKV tarjoaa 20%:n alennuksen kriisinhallintaveteraaneille verkossa tehtävästä välityspalkkiosta. Myyntisopimuksen voit tehdä kätevästi kotisohvaltasi https://kotilinkki.fi/asunto/myy/.
Antti Myllymäki toimitusjohtaja LKV julkinen kaupanvahvistaja puh 045-111 7006 Kotilinkki Oy Kauppatie 6 90440 Kempele (www.kotilinkki.fi)

Lounaskahvila Biili: Buffetlounasetu Lounaskahvila Biilissä Oulun Automuseolla. Etu voimassa heti. Etu on 10% hinnasta pois krihavet-kortilla. Koskee arkilounasta. Lounaslista löytyy www.lounaskahvilabiili.fi
Osoite: Automuseontie 2 90410 Oulu T: Hannu Vähäkangas (UNDOF/Golan 1990 - 91)

Pornainen

Hei. Minulta saa yritykseni Lrhautauspalvelut (Kirkkotie 182, Pornainen) arkuista ja uurnista 10% ja muistotilaisuuksien ruoan osuudesta 10% alennusta rt-veteraanit. WWW.LRHAUTAUSPALVELUT.FI  puh 050-4660 790 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  WWW.LRCATERING.FI  puh 0456385234 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  T: Tatu Korhonen

Porvoo

Herkkules Grilliravintola sijaitsee Porvoossa moottoritien varrella tien molemmin puolin. Olemme tunnettuja nopean pysähdyksen taktiikasta, jossa kätevästi lähtevät mukaan sämpylät, kahvit ja lämpöisetkin ruoat. Toki ruoat voi myös nauttia paikanpäällä! Ruoasta ja kahvilatuotteista (ruoat, kahvi, tee, kaakao, pullat, sämpylät) -10% alennus kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. https://www.herkkules.com/ 

Raahe

Pattijoen Hierontakulma: Klassista hierontaa rauhanturvaveteraaneille Raahessa 10% alennuksella. Vuosien kokemuksella jumittuneinkin selkä vertyy ja asiakas on jälleen vetreä kuin herneen verso. Ei taputteluja mutta ei myöskään kipuja. Kysy myös kotikäynneistä.
Lisätietoja Facebook-sivuilla, myös mahdolliset ulkopaikkakuntakierrokset. https://www.facebook.com/pattijoenhierontakulma/?epa=SEARCH_BOX 

Raisio

Osoitteessa http://www.weightwellness.fi etuutena hinnoittelu; alennukset 10-20% hoidosta riippuen krihaveteraaneille ja perheenjäsenille.

Rauma

Rakennuspalvelu Lumerto tarjoaa Krihakorttilaisille ja sotiemme veteraaneille -15% alennuksen rakennusalan töistä. Ota yhteyttä Mauri Lumerto puh. 050 9178670. Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
PS. Muista kotitalous vähennys.

Riihimäki

Legion Gym Riihimäki (www.legiongym.fi) Monipuolinen kuntosali ja toiminnallinen harjoittelualue Riihimäen keskustassa. Tarjoamme Kriisinhallintaveteraaneille kuntosalipalvelut alennetuin hinnoin seuraavasti:
Liittymismaksu 0€ (norm. 20€)
Kertakäyntimaksu 5€ (norm. 8€)
Jäsenmaksuista -15% alennus

Pentti OSKU Takala:Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % - 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 - 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoillenne & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin oleminen kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI kortin esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE.

Rovaniemi

Tilaussauna- kokoustila Rovaniemellä, Sampokeskuksen katolla:
Tilaa 165 m2. Tilat ideaalit 10 - 25 henkilölle (enemmänkin mahtuu, jos sopuisaa porukkaa). Omat juomat ja ruoat sallittu. Tarvittaessa catering www.TarjoaMinulle.fi  tarjouspyyntöpalvelun kautta.
KriHa kortin omaaville alennus -10% vuokrasta.
Normaalihinnat: su - to illat 250 euroa, pe ja la 400 euroa. Pikkujouluaikaan hinnat + 50 euroa/ ilta
Lisätietoja: www.puolakkaravintolat.net
Jaakko Puolakka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ruokolahti

Ravintola Alppimaja (http://www.alppis.fi/) Ruokolahdelta luvannut 10% alennuksen ruokatilauksista kriisinhallintaveteraanikortin esittämällä.

Salo

Asennus-ja Huoltopalvelu TähtiPuhdistus (www.tahtipuhdistus.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle ilmalämpöpumppujen huolloista -15% alennuksen.

Rantaravintola Lahnajärvi Oy: Jan-Erik Ekroth: Nyt kuppilat kuntoon Jyrki Sukula (Nelonen). Rantaravintola Lahnajärvi Oy (http://www.lahnajarvi.fi/) olen neuvotellut kriisinhallinta veteraanikortille kyseiseen paikkaan 10% alennuksen ruokailusta, majoituksesta, palveluista! Ei koske esim. tupakkatuotteita.

Seinäjoki

Crossfit Seinäjoki tarjoaa: Kriisinhallintaveteraanikortin esittämällä alennetut hinnat käyttöön (poislukien On ramp-aloitus kurssi). Sali löytyy osoitteesta Nosturitie 2, 60550 Seinäjoki.
Lisätietoja: www.crossfitseinajoki.com

Tampere

Asemanlukko: Terve, teemme yhteistyötä tälläkin hetkellä Puolustusvoimien kanssa ja mielellämme teemme myös teidän Veteraanien kanssa. Abloy mekaaniset varastotuotteet -35%, (avainpesät, painikkeet yms). Muut tuotteet riippuen tuoteryhmästä ale 5-35%.
Ystävällisin terveisin:Oskar Otonkorpi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.+358 40 779 4222 Sorinkatu 3, Tampere, 03-212 6662
www.asemanlukko.fi  TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA

Bonusapteekki: Kauppakeskus Duossa Tampereella Bonusapteekki myöntää alennusta -10 % vapaakaupantuotteista (ei lääkkeistä) ja palveluista kriisinhallintaveteraaneille. Alennus myönnetään kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Lisäksi Bonusapteekista saa vapaakaupantuotteista ja palveluista S-bonusta.
Terveisin Markku Jalonen Talousjohtaja, kriisinhallintaveteraani
Bonusapteekki Pietilänkatu 2 33720 TAMPERE p. 044 758 3655
e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.bonusapteekki.fi

Puls & Träining: Tarjoan kaikille kriisinhallintapalveluksessa olleille kortinhaltijoille kaikista kk-jäsenyyshinnoista -10% Kalevan, Lielahden ja Tampellan kuntosaleillamme. Tarjous voimassa toistaiseksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Ystävällisin terveisin: Tuomo Tihveräinen, P&T Kaleva, Lielahti & Tampella
Mob: +358(0)50 568 6066 Kunto- ja hyvinvointisali tavallisille kuntoilijoille!
www.ptsalit.fi
www.facebook.com/PTTampella
www.facebook.com/PtKaleva
www.facebook.com/ptlielahti

Hockey Base: Hei, haluaisin myöntää Kriha-kortin omistaville -5% alennuksen kaikista tuotteistamme. Hockey Base Tampere, Enqvistinkatu 7, 33400 Tampere, Y-tunnus 2839274-7.Pelkkää jääkiekko tavaraa täynnä 300 neliötä.
Terveisin Jouni Kupiainen Hockey Base Tampere GM
Cell: +358451115981 Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TOYOTA TAMMER-AUTO: Tarjoamme kriisinhallintaveteraaneille seuraavat edut korttia vastaan vuonna 2019.
- Uusien autojen sekä vaihtoautojen oston yhteydessä toimituskulut 0 € (Edun arvo 120-600 €)
- Autorahoituksen (uudet autot ja vaihtoautot) yhteydessä rahoituskulut 0 € (Edun arvo jopa 835 €)
Lisäksi korjaamo ja varaosatoiminnoissamme myönnämme seuraavat edut:
- Huollon sijaisauto veloituksetta määräaikaishuollon ajaksi (1 pv)
- Määräaikaishuollon yhteydessä auton päältäpesu veloituksetta
- Tuulilasinvaihdon yhteydessä annamme 50 € lahjakortin Tammer-Autoon
- Vapaaehtoisesta autovakuutuksesta (kasko) korvattavan vaurion korjauksen yhteydessä annamme 150 € lahjakortin Tammer-Autoon.
Edut myönnetään Kriisinhallintaveteraani-kortin omistajille.Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2019 saakka.
Tietoa meistä:
Toyota Autotalot Oy, Toyota Tammer-Auto, Hatanpään valtatie 38, 33900 Tampere. [www.toyotaautotalot.fi]www.toyotaautotalot.fi
Toyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo. Merkkiedustuksenamme on Toyota ja Lexus.
Toyota Tammer-Auto on täyden palvelun autoliike jossa sinua palvelee yli 90 alan ammattilaista.
Liikkeemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen keskustan eteläpuolella Hatanpäällä.
Toinen toimipisteemme Tammer-Auto Elovainio (huolto- ja varaosapalvelut) sijaitsee Ylöjärven Elovainiolla aivan Kauppakeskus Elon vieressä.
Tervetuloa tutustumaan liikkeisiimme ja toteuttamaan autohaaveesi! [www.toyotaautotalot.fi] www.toyotaautotalot.fi 

Mika HirsimäkiToyota Autotalot Oy TOYOTA TAMMER-AUTO Myyntipäällikkö
Hatanpään valtatie 38 33900 Tampere Vaihde (03) 2440 111, ohivalinta (03) 2440 3426 Matkapuhelin 040 595 4290
Mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
http://www.toyotaautotalot.fi

ABC TEIVO (Hiitintie 1, 33400 Tampere). Kriisinhallintaveteraanin korttia näyttämällä ABC Teivossa normaalihintaisista autopesuista -20%:n alennus. Edun saa myymälästä ostettaessa. Ei voi yhdistää muihin etuihin / alennuksiin. Voimassa 31.12.2018 asti.

Turku

Turun OMT-fysioterapia (www.omt-liike.fi) Liike myöntää kriisihallintaveteraaneille 10%:n alennuksen fysioterapiasta. Etu myönnetään kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä kortin haltijalle. Etu voimassa toistaiseksi.

Ruissalon kylpylä ( etutarjous.pdf )

Kylpylähotelli Caribia : https://drive.google.com/file/d/0B0yZnpQkir3_bENHUHNCUm81b3M/view?usp=sharing

Forum Marinumin: Tervehdys kriisinhallintaveteraaneille! Lähestyin Forum Marinumin (Merimuseo Turussa) toimitusjohtajaa Tapio Maijalaa (työkollega vuosien takaa) kysymällä mahdollista alennusta pääsylippujen hinnasta kriisinhallinta-veteraaneille. Sain palautteen välittömästi eli
"Kiitos palautteesta ja hyvästä aloitteesta. Tästä hetkestä (5.3.2018) eteenpäin myönnämme teille kaikille kriisinhallintaveteraaneille -15% pääsylipun hinnasta. Ehkä laitamme Rauhanturvaajalehteen vielä kesäksi mainoksen asiasta. ".
Joten voitte lähettää kiitoksen Tapiolle ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ) ja tiedon veteraaneille. Terv: Hannu Heino, eversti evp.

Tuulos

Terve,
Perustimme kolmen Libanonin veteraanin kesken automaattiautopesulan Kauppakeskus Tuulosen parkkihalliin ja haluaisimmekin tarjota kaikille kriisinhallintaveteraaneille -10% normaalihintaisista autopesuista! Alennuksen voi aktivoida näppäilemällä maksupäätteeseen pesukoodin 1956. Tervetuloa pesettämään läyhyjä!
Ystävällisin terveisin, Jani Syrjäläinen Kaarapesulle. www.kaarapesulle.fi  www.facebook.com/kaarapesulle 

Tuusula

Elkotron (www.elkotron.fi ) antaa 10%:n alennuksen autoelektroniikan korjauksesta.
Elkotron, Kirkkotie 17, 04310 Tuusula / 0456502045 facebook.com/elkotron 

Utajärvi (Rokua)

Ilmoitan, että veteraanikortilla annamme Pohjois-Pohjanmaalla, Utajärven kunnassa, Rokualla sijaitsevan Rokua Health & Spa hotellin palveluista 20 % alennuksen: majoituspalvelut, ravintolapalvelut, kuntoutuspalvelut, kylpyläpalvelut, Day Spa palvelut ja liikunta- ja kuntotestauspalvelut.
Ystävällisin terveisin Heli Kaikkonen, toimitusjohtaja, www.rokua.com  Palvelua hyvinvointitakuulla

Vaasa

Vaasan Merikaarron suunnalla Hierontapiste Mika Pitkänen (http://www.hierontapistemikapitkanen.fi/...) ilmoittaa että kriisinhallintaveteraanikortilla saa 15% alennusta.

Vantaa

Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä MEDIMAL (www.medimal.fi) Vantaan rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Ruutisavu - Sisäampumarata Vantaa. Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä maksaa jäsenliittymismaksu 0 euroa (normaalisti maksaisi 20 euroa). (http://ruutisavu.fi)

Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä InspecTeam Oy tarjoaa ilmalämpöpumpun ostajille perusasennuksesta 10% alennuksen. http://www.inspecteam.fi/

Ilmailumuseo: Hei! Olemme myöntäneet jo marraskuusta 2016 alkaen kriisinhallintaveteraanikortilla -30% alennuksen museon pääsylipusta. Museon verkkosivut: www.ilmailumuseo.fi Ystävällisesti Pia Illikainen, asiakaspalvelupäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa P. 044 239 5030

Varkaus

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen 

Vihti

Vihti Ski Centerissä kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin niin saa eläkeläishintaan liput. http://www.vihtiski.fi/ 

Virrat

Lounasravintola Mikontalo antaa alennuksen kriisinhallintaveteraanikortin esittäjälle. Lounas kanta-asiakkaan hinnoin: http://www.mikontalo.fi/ 

Äkäslompolo/Ylläs

Cafe & Bar Routa Äkäslompolon kylässä Ylläksellä tarjoa rauhanturvaajaveteraaneille -25% päivän keitosta ja listaruuista. Lisäksi päivän pulla+kahvi 3€. Päivän leipä+kahvi 5€. Ystävällisesti Mikko Lipponen Cafe & Bar Routa Oy

Äänekoski

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Valtakunnan rajojen ulkopuolella

Kypros

Wolf divers diving center in Cyprus tarjoaa kriisinhallintaveteraaneille 15% alennuksen sukelluksista ja sukelluskursseista! Terkuin Elina Pohto/ Wolf Divers/ Protaras, Cyprus. http://wolfdivers.webnode.fi  

Kyprosella kannattaa kysyä kriha-kortilla alennusta myös seuraavista kohteista: mm LCA linna, argeologiset kohteet Limassolin alueella, Episkopin alueella ja Khirokitia (Choirokoitía).

Espanja

Martin Kunto Fuengirola Malaga, antaa 10% alennuksen fysikaalisista hoidoista KRIHA-veteraanikortilla. http://www.martinkunto.fi/

Puola, Gdansk: Euroopan solidaarisuuskeskus alennusta pääsymaksusta: (Europejskie Centrum Solidarności) kertoo elävästi Gdanskin telakalta alkunsa saaneesta Puolan solidaarisuusliikkeestä. Lech Walesan johtama Gdanskin telakkatyöläisten kapina oli tärkeässä osassa tapahtumaketjussa, joka johti lopulta kommunistisen rautaesiripun kaatumiseen Euroopassa 1980-luvun lopulla.

Kun Puolan muut museot kertovat enimmäkseen ihmiskunnan pimeistä puolista, kuten juutalaisten vainosta, on Solidaarisuuskeskus virkistävä poikkeus: museo kertoo, että myös hyvä voi voittaa pahan.

Gdanskin historialliseen kaupungintalomuseoon saa kriha-kortilla alennusta

Vatikaani: sisäänpääsy ilmainen Sveitsiläiskaartin museoon. (https://fi.wikipedia.org/wiki/Sveitsil%C3%A4iskaarti

Vinkki eli yksi kriha-veteraani kertoo seuraavaa: Ameriikan lomille kannattaa kortti ottaa mukaan. testasin Orlandossa premium outletissa ja siellä ainakin tommy hilfiger, polo, wilson leather eli kaikki missä kysyin tarjosi military discount joka oli 10-15% nettohinnoista. kortin kuvakin riitti.

Vinkki 2: Esim. auton tai moottoripyörän vuokrauksesta on saatu eri puolilla Espanjaa 20-40% alennusta Krihakortilla. Espanjassa eri puolilla ravintolalaskun alennus vaihtelee 10-50 prosentin välillä, huom. koko seurueelle! Hotellihuoneiden hinnoista on lähtenyt vain noin 10%, mutta hyvä sekin! Montenegrossa alennus on ollut noin 20 % luokkaa hotelleissa ja moottoripyörävuokrauksessa on höylätty hinnoista yleensä 10-30 %

Korttia kannattaa näyttää eri puolilla maailmaa ja kertoa, mistä on kyse. Ja hienoa olisi, jos eduista ilmoitettaisiin sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  niin saadaan tietoa muillekin. Kiitos!

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito