Vertaistukitoiminnan palveluvastaavan tehtävä on haettavana 27.3.2019 asti.

Suomen Rauhanturvaajaliitto on suomalaisten sotilaalliseen ja siviilikriisinhallintaan osallistuneiden henkilöiden etujärjestö.

Yksi Rauhanturvaajaliiton ydintehtävistä on vertaistuen järjestäminen. Vertaistukea järjestetään kaikille rauhanturvaajille ja heidän läheisilleen.

Vapaaehtoisella vertaistuella edistetään rauhanturvaajien ja heidän läheistensä jaksamista ja hyvinvointia ennen palvelusta, palveluksen aikana ja sen jälkeen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan sekä mielenkiintoisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän roolin järjestökentällä.
Pääset toimimaan vertaistukitoiminnan ytimessä ja kehittämään Rauhanturvaajaliiton vertaistukijärjestelmää.

Tarkemmat tiedot työtehtävästä ja hausta linkistä:

Tehtävän hakuprosessissa Rauhanturvaajaliitto tekee yhteistyötä Military Work -henkilöstöpalveluyrityksen kanssa.

Military Work on sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys Suomessa.

Military Work välittää töitä monipuolisen sotilastaustan omaaville henkilöille, esimerkiksi rauhanturvatehtävissä palvelleille.

Siviilityömarkkinoilla arvostetaan niitä ominaisuuksia, joita sotilaskoulutus ja kokemus kansainvälisessä työympäristössä työskentelystä ovat sinulle tuoneet.
Olet kerryttänyt arvostettua kokemusta, jota ei muualta saa.

Tätä arvostamme.

Military Works esitelykuva