Suomen lippu miehen hihassa

TRAUMATERAPIAKESKUS järjestää PSYYKKINEN TRAUMATISOITUMINEN –luentosarjan tulevan syksyn ja kevään aikana.

Ainakin alla olevista kolmen luennon tiedoista on mahdollisesti hyötyä vertaistuen puhelinpäivystyksessä toimiville ja/tai kotiuttamiskoulutuksissa ryhmäkeskusteluja vetäville vapaaehtoisille.

13.9.2019 Äkillinen, ylivoimainen tapahtuma ja traumatisoituminen (ptsd)

15.11.2019 Pitkäaikainen, varhainen traumatisoituminen (c-ptsd)

17.1.2020 Vakavan traumatisoitumisen ja dissosiaatiohäiriöiden tunnistaminen ja hoito

Rauhanturvaajaliiton Vertaistuki maksaa kolmen ensin ilmoittautuneen vertaistuen puhelinpäivystyksessä toimivan tai kotiuttamiskoulutuksiin osallistuvan osallistumismaksut ylläoleville kursseille. Osallistua voit yhteen tai useampaan luentoon. Ainut toivomus on, että jaat saamaasi tietoa tulevissa VETU-koulutustilaisuuksissa.

Luentopäivät alkavat ilmoittautumisella klo 8.30–9.00 ja päättyvät klo 16.00.

Paikka: Soste, Yliopistonkatu 5, 6. krs, 00100 Helsinki

nobel haku 1psd