Laavusakki, säbäsakki, saunasakki, juttusakki, kirjallisuussakki, äijä- ja jäbäjooga, oluenpanosakki, yhden kerran sakki, kössisakki.... vertaismiehet, väkivaltaa kokeneet miehet, isyyden tueksi -toiminta; Erosta elossa; vieraasta veljeksi, koulutustoiminta, nettiluennot..... Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä; Miesluuri.. ja paljon muuta!

Tiesitkö, että Rauhanturvaajaliitto ja Miessakit ry tekevät yhteistyötä. Olet tervetullut myös Miessakkien monipuoliseen toimintaan kaikkialla Suomessa.

Rauhanturvaajaliiton vertaistukitoiminta toimii samoilla periaatteilla kuin Miessakkien toiminta. Siksi tavoittelemme samoja asioita:

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miessakit ry tekee työtä sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa hyvinvointi vahvistuu miesten ja naisten erityislaaduista kumpuavan, sukupuolten välisen kunnioittavan kumppanuuskulttuurin kautta.

Täältä löydät lisätietoa: https://www.miessakit.fi/fi/etusivu

Miessakit lisää rakkautta