Suomen Rauhanturvaajaliiton vertaistuki järjestää kaikille kriisinhallintaveteraaneille tarkoitetun kuntoutusviikonlopun yhteistyössä Rokua Health & Spa:n kanssa 6.-8.3.2020.

Viikonloppu alkaa perjantaina lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Ohjelmassa on ohjeita mielen ja kehon hyvinvointiin ja tietenkin vertaistukea: saat kuulla rauhanturvapalveluksessa olleiden kokemuksia ja saat jakaa omiasi muiden saman kokemusmaailman omaavien kanssa.

Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen.  Etusijalla ovat pohjois-Suomen rauhanturvaajaveteraanit. Osallistujat vastaavat itse matkakuluistaan.

Ilmoittautuminen 31.1.2020 mennessä Timo Heikkiselle sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muutama paikka on vielä jäljellä.

Mukaan valituille ilmoitetaan vertaistukiviikonlopun tarkka ohjelma.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro:

- yhteystietosi (puhelin, sähköposti ja kotiosoite)

- ikäsi

- palvelustietosi

-mahdolliset ruoka-allergiat

- yhdistyksesi (jos jäsenenä jossain yhdistyksessä)

- milloin olet edellisen kerran osallistunut Rauhanturvaajaliiton järjestämiin tapahtumiin ja jos mahollisesti tarvitset tai voit tarjota kimppakyytiä.

- lyhyt perustelu, miksi juuri sinä hyötyisit vertaistukiviikonlopusta.

Etusijalla osallistujia valittaessa ovat ensikertalaiset, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan tilaisuuteen.

nobel haku 1psd