Uutiset

YLE: Rauhanturvaajien palkkoihin tulossa korotus

YLE uutisoi sunnuntaina 21.6., että rauhanturvaajian palkkohiin suunnittelilla tuntuva korotus. Puolustusministeri Antti Kaikkonen kertoo, että Puolustusministeriössä valmistellaan asetusta, joka nostaisi rauhanturvaajien palkkoja noin kuudella prosentilla.

Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja, prikaatikenraali Mauri Koskela pitää suunniteltua palkkojen tasokorotusta erittäin tärkeänä.

Hänen mukaansa suomalaisten rauhanturvaajien hyvästä maineesta maailmalla on pidettävä huolta.

– Tämän vuoksi on tärkeää, että tehtäviin hakeudutaan suurella innolla. Liikkeelle on saatava joka kerta osaavia ihmisiä, Koskela sanoo.

Lue koko juttu YLE:n verkkosivuilta: https://yle.fi/uutiset/3-11410937

Rauhanturvaajaliiton Golfmestaruus 2020

Rauhanturvaajaliiton Golfmestaruuskisat 2020 järjestetään Messilä Golfissa 25.7. 2020

Suomen Rauhanturvaajaliiton mestaruuskisaan voivat osallistua kaikki KRIHA-veteraanikortin haltijat. Mestaruuden voi voittaa vain Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsen.

Sarjat:

Liiton mestaruus

·       Tasoituksellinen lyöntipeli LP/HCP (suositus HCP +8,0 - 18,4)

·       Pistebogey PB/HCP (suositus HCP 18,5 - 54)

Avec (KRIHA-veteraanin seuralainen):

·       Pistebogey

Lisäksi palkitaan paras scratch-lyöntitulos LP/SCR.

Myös lähimmäksi lippua kisa ja pisin avaus

Tiit

Miehet: Keltainen

Naiset: Punainen

Lähdöt klo 14:30 alkaen väliaikalähtöinä

Kilpailumaksut: 52 € / pelaaja (Messilä Golfin pelioikeudelliset 17 €). Maksu suoritetaan paikan päällä.

Kilpailumaksuun ei sisälly ruokailua. Omakustanteinen ruokailu klubilla mahdollista ennen kisaa. Jos haluat ruokailla klubilla kisan jälkeen, varaa ruokailu ennakkoon Messilä Golfin klubiravintolasta ennakkoon.

Ilmoittautumiset 16.7.2020 klo 18:00 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoita:

 • Nimi
 • Seura
 • Sarja, johon haluat osallistua

Alakategoriat

 • Tiedotteet

  Kriisinhallintaveteraanitunnuksesta juhlava RINTAMERKKI

  Rauhanturva- ja kriisinhallintaoperaatioissa palvelleille myönnettiin v.2016 veteraanistatus, jonka yhteiseksi tunnustukseksi puolustusministeriö lähetti kaikille kriisinhallintaveteraanikortin. Korttiin on painettuna virallisesti käyttöön hyväksytty kriisinhallintaveteraanitunnus. Tunnuksen on suunnitellut Esko Hakulinen.

  Tunnuksen keskuskuviona on miekka, jonka terästä versoo oliivipuun oksa lehvineen ja marjoineen. Kuviota kehystää miekan ponteen kiinnittyvä laakerinlehväseppele. Miekka symboloi sotilaallista toimintaa ja siitä versova oliivinlehvä rauhaa. Laakerinlehväseppele kuvaa kunniaa ja edistystä.

  Suomen Rauhanturvaajaliitolla on yksinoikeus tunnukseen ja sen käyttöön.

  Liitto on nyt teettänyt kaikille yhteisestä kriisinhallintaveteraanitunnuksesta HOPEISEN RINTAMERKIN, jonka hankkimiseen on oikeutettu jokainen kriha-veteraanikortin haltija.

  RINTAMERKKI on aitoa 925/00 hopeaa ja sen halkaisija on 16 mm. Merkki toimitetaan yksittäispakattuna kiinnitettynä pahvikorttiin, jonka kuva-aihe on sama kuin veteraanikortissamme.

  Merkkiä myydään aluksi vain liiton jäsenyhdistysten kautta ja sen jäsenhinta on 25 euroa (ei-jäsenille 35 euroa). Myyntituotolla tuetaan liiton kriisinhallintaveteraani- ja vertaistukitoimintaa. Toimitukset yhdistyksille alkavat YK-päivän jälkeen.

  Yhteystiedot jäsenyhdistyksiin: www.rauhanturvaajaliitto.fi/jasenyhdistykset

  Teksti ja kuvat: Esko Hakulinen

   

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito