Uutiset

YK-liiton Turvataan rauha -webinaarissa puhetta konflikteista ja niiden ratkaisemisesta

Rauhanturvaajaliitto on mukana perjantaina 29.5. järjestettävässä Suomen YK-liiton Turvataan rauha -webinaarissa.

Luvassa on kiinnostavaa yhteiskunnallista keskustelua konflikteista ja niiden ratkaisemisesta. Mukana keskustelemassa ovat mm. puolustusministeri Antti Kaikkonen, Suomen YK-liiton toiminnanjohtaja Helena Laukko sekä Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Mauri Koskela. Keskusteluun osallistuvat myös kriisinhallintaveterraanit Kethlin Piirma sekä Keijo Keskinen.

Virittäydy mukaan! Live-streanin löydät Suomen YK-liiton Facebook-sivuilta 29.5. kello 14-15 ja myöhemmin webinaari julkaistaan tallenteena Youtubeen.

Lisätietoa tapahtumasta:

https://www.ykliitto.fi/uutiset-media/tiedotteet/turvataan-rauha-tule-seuraamaan-keskustelua-mukana-mm-antti-kaikkonen

Kysely

Alla olevasta linkistä pääset lyhyeen jäsenille suunnattuun kyselyyn.

Kyselyyn vastataan täysin anonyyminä ja toivomme, että käytät pari minuuttia aikaa kyselyyn vastaamiseen.

Kyselyn avulla pyrimme kehittämään toimintaamme.

Kyselyyn pääset TÄSTÄ

Suuret kiitokset avustasi!

Alakategoriat

 • Tiedotteet

  Kriisinhallintaveteraanitunnuksesta juhlava RINTAMERKKI

  Rauhanturva- ja kriisinhallintaoperaatioissa palvelleille myönnettiin v.2016 veteraanistatus, jonka yhteiseksi tunnustukseksi puolustusministeriö lähetti kaikille kriisinhallintaveteraanikortin. Korttiin on painettuna virallisesti käyttöön hyväksytty kriisinhallintaveteraanitunnus. Tunnuksen on suunnitellut Esko Hakulinen.

  Tunnuksen keskuskuviona on miekka, jonka terästä versoo oliivipuun oksa lehvineen ja marjoineen. Kuviota kehystää miekan ponteen kiinnittyvä laakerinlehväseppele. Miekka symboloi sotilaallista toimintaa ja siitä versova oliivinlehvä rauhaa. Laakerinlehväseppele kuvaa kunniaa ja edistystä.

  Suomen Rauhanturvaajaliitolla on yksinoikeus tunnukseen ja sen käyttöön.

  Liitto on nyt teettänyt kaikille yhteisestä kriisinhallintaveteraanitunnuksesta HOPEISEN RINTAMERKIN, jonka hankkimiseen on oikeutettu jokainen kriha-veteraanikortin haltija.

  RINTAMERKKI on aitoa 925/00 hopeaa ja sen halkaisija on 16 mm. Merkki toimitetaan yksittäispakattuna kiinnitettynä pahvikorttiin, jonka kuva-aihe on sama kuin veteraanikortissamme.

  Merkkiä myydään aluksi vain liiton jäsenyhdistysten kautta ja sen jäsenhinta on 25 euroa (ei-jäsenille 35 euroa). Myyntituotolla tuetaan liiton kriisinhallintaveteraani- ja vertaistukitoimintaa. Toimitukset yhdistyksille alkavat YK-päivän jälkeen.

  Yhteystiedot jäsenyhdistyksiin: www.rauhanturvaajaliitto.fi/jasenyhdistykset

  Teksti ja kuvat: Esko Hakulinen

   

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito