Vertaistukitoimintaa

MW Logo musta

Henkilöstöpalveluyritys Military Work on erikoistunut sotilastaustaisten osaajien rekrytointiin siviilityömarkkinoille.
Kriisinhallintapalveluksessa olet kerryttänyt arvostettua kokemusta, jota ei muualta saa. Mikäli olet operaatiosta palattuasi töitä vailla, autamme mielellämme.
Tutustu meihin osoitteessa www.militarywork.fi

Rauhanturvaajille ja läheisille on tarjolla tukipareja ympäri maata.

  Tärkeintä on toivo tukiparitoiminta parempiavioliitto

Suurin osa rauhanturvaajista palaa kotiin hyvissä voimissa, hyvillä mielin, vahvempana ja kokeneempana. Useimmiten myös parisuhde voi hyvin, perhe sopeutuu uudenlaiseen arkeen ja elämä jatkuu ilman suurempia ongelmia.

Jos kuitenkin kaipaat apua parisuhteen hoitoon kotiutumisen jälkeen, tarjolla on koko maan kattava tukiparitoiminta, jota järjestää Rauhanturvaajaliiton kumppani Parempi avioliitto ry. Tämäkin toiminta perustuu vapaaehtoiseen vertaistukeen. Koulutettuja tukipareja on yli sata ympäri Suomea. Ruuhkavuosien pikkulapsiarki; lapsettomuuden kanssa kipuilu; vuorovaikutuksen ongelmat; huoli suhteen hyvinvoinnista; uusperheen koukerot; jonnekin vaan kadonnut rakkaus; pikkuasioista riiteleminen; jokin vaan hiertää… nämä kysymykset ovat esimerkkejä siitä, mistä tukiparin kanssa voi jutella.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Rauhanturvaajaliiton vertaistukikoordinaattori Timo Ryhäseen sähköpostilla timo.ryhanen@rauhanturvaajaliitto.

Katso lisää yhteistyökumppanimme sivuilta: https://parempiavioliitto.fi/tukiparityo/

Sieltä löydät myös hakuohjeet tukiparille.

Kaveria ei jätetä. Eikä kaverin perhettä. Tukea on tarjolla!

 Insignia NATO Army KFOR

HUOM!

Vielä tarvitaan vähintään kolme nimeä lisää, että tilaisuus saadaan järjestettyä!

Välittäkää tietoa Kosovon veteraaneille!

Rauhanturvaajaliitto järjestää Kosovossa palvelleille kriisinhallintaveteraaneille suunnatun vertaisukiviikonlopun 29.11.-1.12.2019 Tanhuvaaran urheiluopistolla, Savonlinnan liepeillä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki KFOR-operaatiossa vuosien varrella palvelleet kriisinhallintaveteraanit.

Viikonloppu alkaa perjantaina 29.11. klo 16.00 ja kotiin lähdetään sunnuntaina 1.12. puolilta päivin lounaan jälkeen.

Ohjelmassa pientä liikuntaa, yhdessäoloa, saunomista ja tietenkin kokemusten jakoa. Tarkempi ohjelma julkaistaan marraskuun alussa.

Ilmoittautumiset s-postilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 5.11.2019. Mieluummin jo ennnemmin, niin tiedetään, saadaanko riittävä määrä osallistujia!

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro:

Ikäsi, yhteystietosi, palvelusaikasi KFOR-operaatiossa ja muut mahdolliset operaatiot, ruoka-allergiat, toivomukset huonetoverista, voitko tarjota/tarvitsetko kimppakyytiä ja lisäksi jos sinulla on erityistoiveita tai tarpeita. Kerro myös, jos olet aikaisemmin osallistunut Rauhanturvaajaliiton järjestämiin vertaistuki- tai kuntoutus tapahtumiin.

Majoitus kahdenhengen huoneissa. 

Rauhanturvaajaliitto ei korvaa koituneita matkustuskuluja.

 

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito