Vertaistukitoimintaa

Oulunkylankuntoutussairaala allaskuva

 

Huom! Oulunkylän kuntoutuskeskuksen vertaistuki-illat ja äly-kuntosalivuorot on toistaiseksi on peruttu. Peruminen johtuu Oulunkylän kuntoutuskeskuksen varautumistoimista koronaviruksen takia. Kun tilanne muuttuu, asiasta tiedotetaan erikseen.

Oulunkylän kuntoutuskeskuksen vertaistuki-illat jatkuvat vuonna 2020. Tervetuloa liikkumaan, saunomaan, uimaan, porealtaaseen, iltapalalle ja juttelemaan. Osoite: Käskynhaltijantie 5, 00640 Helsinki.

Huom. Vain etukäteen sähköpostilla ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan. Ilmoittaudu sähköpostilla os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestiin tiedot: nimi, ikä, mahdollinen erityisruokavalio.


Vertaisillassa tarjotaan mahdollisuus virkistäytymiseen, keskusteluun, kokemusten jakamiseen ja saadaan virikkeitä omatoimiseen liikuntaan. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilta on osallistujille maksuton. Matkakuluja ei korvata. Ota mukaan tarkoitukseen soveltuvat liikuntavälineet ja saunomiseen tarvittava varustus. Osallistuminen ei edellytä liittoon kuulumista. Kaikkialta Suomesta osallistujat ovat tervetulleita mukaan.
Vertaisilta alkaa ilmoittautumisella klo 16.45. Tasan klo 17.00 alkaa liikuntaosuus. Klo 18 mennään saunaan, uimaan ja porealtaaseen. Klo 19 ruokailu, kahvit ja keskustellaan vapaamuotoisesti. Ilta päättyy klo 20.30 mennessä.
Liikuntaosuuksien teemoja ovat:

21.1. ”Vesi antaa hyvän vastuksen”: allasjumppa kahdeksalle ensin ilmoittautuneelle, muille saliharjoittelua. Ilmoittautuminen viimeistään 14.1.

25.2. ”Kahvakuulan kuumottava vaikutus”. Ammattilaisten ohjausta kahvakuulaharjoitteluun. Ilmoittaudu viimeistään 18.2.

31.3. (yleisön pyynnöstä uudestaan) ”Vesi antaa hyvän vastuksen”: allasjumppa kahdeksalle ensin ilmoittautuneelle, muille saliharjoittelua. Ilmoittautuminen viimeistään 24.3. (huom. tilaisuus on peruttu, ilmoittautuneille on informoitu asiasta)

28.4. ”Happihyppyä; ultimate-fresbee (joukkueittain); sauvakävely tai muuta yllättävän mukavaa ulkoliikuntaa”. Ilmoittautuminen viimeistään 21.4.

Helsingissä järjestetään Rauhanturvaajaliiton vertaistuen ja Helsingin Rauhanturvaajien kanssa vertaistukitilaisuuksia keilailun ja keskustelun merkeissä alkuvuonna seuraavasti: 28.1. klo 18; 3.3. klo 18 ja 7.4. klo 18. Ilta on kriha-kortin omaaville maksuton. Paikka: Fun Bowling & Bar / Tarmin Oy Helsinginkatu 25, Helsinki. Tule paikalle klo 17.45. Keilailu alkaa tasan klo 18 ja klo 19 siirrytään pienelle iltapalan äärelle keskustelemaan. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Ilmoittautumiset Petri Välimaalle puh. 0503171551 (klo 7-14) viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Huom. alennuksen saamiseksi ota kriisinhallintaveteraanikortti mukaan!

Vertaistukipuhelin päivystäjien koulutus-, ohjaus ja virkistysviikonloppu järjestetään 21.-22.11.2020. Paikka on sama: aloitamme Helsingissä, josta siirrymme laivalle.

 

tukipuhelin

Koulutus-, ohjaus- ja virkistusviikonloppu vertaistukipuhelimen päivystäjille järjestetään 21.-22.11.2020

Koulutus alkaa 21.11. klo 11.00 Helsingissä osoitteessa Döbelninkatu 2, 5. kerros 00260 Helsinki.

Ohjelma la 21.11.

Klo 11.00 alkaen

Koulutusosio 1: Briefing rauhanturvaoperaatioiden ajankohtaisesta tilanteesta (Puolustusvoimien edustaja), keskustelua

Koulutusosio 2: Teams: tukimateriaalit ja vertaistukipuhelimen raportointi

Klo 13.30 Lounas; Keskustelua päivän teemoista

Siirtyminen Länsiterminaaliin, (erillinen ohjeistus siirtymisestä), Länsiterminaali, osoite Tyynenmerenkatu 8, Helsinki

Laiva lähtee klo 18.30

Klo 18.00 Koulutuskokonaisuus 3: jatkuu päivän aiemmista teemoista vertaistukipuhelimen ajankohtaisista asioista (kokoustila, tarjolla kahvia ja teetä);

Grande Buffet päivällinen klo 20:30

Vapaa ohjelma

Ohjelma su 5.4.

Aamiainen alk. klo 07-

Klo 10 – 13 Koulutusta

Koulutuskokonaisuus 4: Alustus aiheesta: HUS ja Rauhanturvaajille tarjolla oleva psyykkinen tuki, keskustelua.

Koulutuskokonaisuus 5: Case -pohjaista harjoittelua puhelinauttamisen teemasta ja keskustelua

Koulutuskokonaisuus 6: Palaute koulutuksesta ja keskustelu 

Lounas klo 14.15 Grande Buffet (mahdollisesti yllätysohjelmaa...)

Paluu 5.4. klo 16.00 Länsiterminaaliin, osoite Tyynenmerenkatu 8

Koulutus päättyy

Huom! passi tai poliisin myöntämä henkilökortti mukaan.
Ilmoittautuminen 19.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Mukaan mahtuu 20 vertaistukipuhelimen päivystystehtävissä toimivaa. Matkakustannukset korvataan halvimman kulkuneuvon mukaisesti. Kimppakyytejä suositellaan. 

Tervetuloa

Nordic 2

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito