Tiedotteet

Kriisinhallintaveteraanikortti

 

Kriisinhallintaveteraanikortti anonymous

 

 

Puuttuuko Kriisinhallintaveteraarikortti?

Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos olet yli 60-vuotias kriisinhallintaveteraani tai jos sinulla on turvakielto tai olet kadottanut korttisi, ilmoita siitä sähköpostilla Porin Prikaatiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postiosoitteeseen Porin Prikaati, Auli Pakula, PL 38, 27801 Säkylä.

Kortteja tilataan, kun isompi erä kotiutuu. Täydennys tai uudet tilataan samassa nipussa.

Ilmoita sukunimi, etunimi, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Ilmoita myös syntymäaikasi sekä missä operaatiossa olet ollut (viimeisin) ja suunnilleen koska.

Parhaassa tapauksessa uusi kortti tulee noin kuukaudessa.

Suomen rauhanturvaajat ovat hoitaneet tehtävänsä kunnialla

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Rauhanturvaaja-lehdelle:

”Suomen rauhanturvaajat ovat
hoitaneet tehtävänsä kunnialla”

 

Rauhanturvaajaliiton edustajat eli päätoimittaja Asko Tanhuanpää (vas.) ja puheenjohtaja Paavo Kiljunen kävivät tapaamassa Tasavallan presidentti Sauli Niinistöä Presidentinlinnassa. (Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia)

Rauhanturvaajaliiton edustajat eli päätoimittaja Asko Tanhuanpää (vas.) ja puheenjohtaja Paavo Kiljunen kävivät tapaamassa Tasavallan presidentti Sauli Niinistöä Presidentinlinnassa. (Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia)

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti Rauhanturvaajaliiton edustajat, puheenjohtaja Paavo Kiljusen ja päätoimittaja Asko Tanhuanpään vastaan Presidentinlinnassa. Tapaamisen aiheena oli suomalaisen rauhanturvaamisen 60-vuotinen historia. Presidentin mukaan moitteita rauhanturvaajien tekemästä työstä ei ole kuulunut.

- Suomalaiset rauhanturvaajat ovat aina hoitaneet tehtävänsä kunnialla. Hyvä maine lähti liikkeelle jo Suezilta ja se on kantanut kaikki nämä vuodet. 45 000 rauhanturvaajaa on joukkona iso. Arvokkaan työnne ohessa olette edustaneet hienosti Suomea, Niinistö kiitteli.

Rauhanturvaajilla on näkyvä rooli myös tasavallan presidentin arjessa. Presidentinlinnassa vieraillessamme ensimmäinen ex-rauhanturvaaja eli Siinailla aikanaan palvellut linnan hovimestari tuli vastaan jo ovella. Rauhanturvakokemusta oli myös molemmilla tapaamillamme turvamiehillä, samoin kuin paikalla olleella presidentin adjutantilla.

Rauhanturvaajat olivat hyvin edustettuina myös vuoden 2016 itsenäisyyspäivän vastaanotolla, jonka teemana oli Suomen vahvuudet. Puheenjohtaja Paavo Kiljusen lisäksi kutsun olivat saaneet muun muassa monet Vuoden rauhanturvaajaksi valituista.

Etelä-Karjalan sotilasmarssi 2017

Tule mukaan Suomen kovimpaan marssikilpailuun.

Ilmoittautuminen on alkanut!

Lappeenrannassa 28. - 29.4.2017

Sarjat: Maastomarssi (partion koko 2-4 henkeä) Maantiemarssi, jossa sotilas- ja avoin luokka (partion koko 1-4 henkeä)
Osallistumismaksu: 35 € / osallistuja. Maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille. Järjestäjä pidättää oikeuden rajata osallistujamäärää.
Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätiedot: etela-karjalan-sotilasmarssi.webnode.fi

Järjestäjä: Lauritsalan Reserviläiset ry yhteistyökumppaneineen.
facebook.com/lauritsalanreservilaiset

Marssin suojelija kansanedustaja Tom Packalen.

 

 

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito