Tiedotteet

Rauhanturvaajien Checkpoint Salpa 2.-3.7.2016

Suomen Rauhanturvaajaliitto on vuoden 2016 Salpavaelluksen suojelija.  Ensimmäisten suomalaisten rauhanturvaajien lähdöstä maailmalle on tänä vuonna kulunut 60 vuotta. Tämän kunniaksi ja osana Salpavaellusta Kymenlaakson Rauhanturvaajat järjestää Checkpoint Salpa -erillistapahtuman Harjussa Virolahdella 2.-3.7.2016. Se on suunnattu kaikille suomalaisille rauhanturvaajille.

Tarkastusasema Salvan asiaydin kulminoituu”kolmen kenraalin seminaariin” Harjun oppimiskeskuksen juhlasalissa:

Rauhanturvaaja ja Salpalinjan Perinneyhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja, kenraaliluutnantti evp Heikki Koskelo pohtii Salpalinjan merkitystä Suomen rauhan turvana. SRTL:n edellinen puheenjohtaja, kenraalimajuri evp Heikki Holma alustaa aiheesta Suomalainen rauhanturvatoiminta 60 vuotta. Seminaarin puheenjohtajana on SRTL:n puheenjohtaja, kenraaliluutnantti evp Paavo Kiljunen.

Checkpoint Salpa ja sen monipuolinen ohjelma upeassa kartanomaisemassa on oiva retkikohde kaikille SRTL:n jäsenyhdistyksille.

Lisätietoja: tästä

 

Tom Asplund ja Esko Hakulinen varapuheenjohtajiksi

SRTL:n uusi hallitus on järjestäytymiskokouksessaan valinnut liiton varapuheenjohtajiksi Tom Asplundin ja Esko Hakulisen. Toimikausi kattaa vuoden 2016. Yksityiskohtaisemman sisäisen tehtävänjakonsa liiton hallitus päättää alkuvuodesta.

Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta!

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito