Järjestöuutiset

Rauhanturvaajalehden juhlanumeron (2019) postitus viivästyy

Tiedote yhdistyksille, jotka ovat tilanneet yllä mainittua julkaisua:

Rauhanturvaajalehden juhlanumeron (2019) postitus viivästyy. 
Rauhanturvaajalehden juhlanumeroa 2019 (58-sivuinen juhlajulkaisu) on tilattavissa maaliskuun loppuun asti 2020.

Valitettavasti lehden postitus viivästyy. Pyrimme aloittamaan postittamisen huhtikuun 2020 aikana korona-virustilanteen salliessa.
Lisätietoa juhlanumerosta löydät Rauhanturvaaja-lehdestä 1/2020 sivulta 49.

Rauhanturvaajaliiton jäsenet: erikoishinnalla treenaamaan!

Jaksaa jaksaa!

Treenaa tavoitteellisesti erikoishintaan.

Moni rauhanturvaaja on palvellessaan ollut huipputimmissä fyysisessä kunnossa. Muistatko vielä sen tunteen?

Jos parantamisen varaa on, Rauhanturvaajaliiton yhteistyökumppani Fitness24seven tarjoaa Rauhanturvaajaliiton jäsenille mahdollisuutta treenata monipuolisesti silloin, kun sopii (salit auki 24/7); naisille omat treenitilat; käytössä yli 250 kuntosalia maailmanlaajuisesti kuudessa eri maassa.

Yhteistyömme tavoitteena on, että parhaat treenit ovat ne, jotka tapahtuvat, eivät ne, joita vain suunnitellaan. Siksi salit ovat käytössä siellä, missä elät tai matkustat. Tarjoamme mahdollisuuden huolehtia hyvinvoinnistasi ja kunnon kehittämisestä harjoitellen yksin tai ryhmässä. Halutessasi saat runsaasti lisäpalveluja.

Rauhanturvaajaliiton jäsenille Fitness24seven vuosijäsenyys maksaa 209€. Käytössä ovat kaikki Fitness24seven kuntokeskukset maasta tai kaupungista riippumatta vuorokauden ympäri. Kuntosalipalveluiden lisäksi myös PLUS keskuksien tarjoamat ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat vuosimaksuun.

Kiinnostaako? Fitness24seven-jäsenyyden voi toistaiseksi saada seuraavasti: varmista Keijo Keskiseltä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., että liiton jäsenyys on voimassa. Tämän jälkeen saat lisätietoja, miten saat Fitness24seven edun käyttöösi. Lisätietoa trenimahdollisuuksista palvelun tarjoajalta: https://fi.fitness24seven.com/fi/ 

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito