Järjestöuutiset

Jäsenmäärä ei enää putoa

Viimevuotinen liiton jäsenmäärän väheneminen on nyt pysäytetty. Viime vuonna jäsenmäärä pysyi käytännössä ennallaan ja loppuvuodesta liiton jäsenyhdistykset ovat saaneet runsaasti uusia jäseniä. Loppuvuonna liittyneet jäsenet eivät näy vielä viime vuoden jäsentilastossa, sillä heitä ei viime vuonna laskutettu. Jäsenmäärän tilastolliseen putoamiseen syyt ovat aika erikoisia. Toinen on se, että jäsenten laskentatapa muuttui jonkin verran kun liitto hankki oman jäsenrekisterinsä. Nyt liitto voi laskea jäsenensä niin kuin itse haluaa ja säännöissä määrätään. Aiemmin jäsenten määrän laski ulkopuolinen taho.

Toinen aika merkillinen syyjäsenmäärän putoamiselle oli Nobel 1988 –muistoristi. Tuo muistoristi sai suuren määrän ristin lunastamisoikeutettuja liittymään jäseneksi. Risti kun on jäsenistölle huomattavasti edullisempi hankkia kuin ulkopuolisille. Näistä muistoristin vuoksi liittyneistä valitettavan moni jaksoi olla jäsenenä vain muistoristin hankkimisen ajan.


Pekka Aalto on poissa

Liiton pitkäaikainen toiminnanjohtaja ja kunniajäsen Pekka Aalto nukkui pois keskiviikkona 30.11. klo 13 pitkäaikaisen sairauden murtamana. Hän on ollut vuodepotilaana yli vuoden ja pystyi vielä noin kuukausi sitten
keskustelemaan. Viimeisen kuukauden aikana kunto kuitenkin laski koko ajan kunnes sunnuntaina tapahtui jyrkkä lasku hänen kunnossa.
Viimeiset puolitoistavuotta hän oli hoidettavana Kurjenmäkikodissa Turussa. Kolme RT-veljeä kävi häntä tapaamassa runsas tunti ennen poismenoa.

Rauhanturvaajaliitto ottaa osaa suruun.

Liiton toimintasuunnitelma 2012 ja Strategia 2012-2015

Liittokokous Porissa hyväksyi hallituksen esittämät liiton tulevaisuuden suunnitelmat.

Laajemmin tulevaa määritellään uudessa strategiassa ja pikkutarkemmin toimintasuunnitelmassa.


nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito