Järjestöuutiset

Kaakonkulmaan kultaa Kajaanista

Kesäinen lämmin sää suosi Suomen Rauhanturvaajaliiton Falling Plates -kilpailua, joka järjestettiin Hoikankankaan varuskunnassa, Kajaanissa.
Osallistujamäärällä mitattuna kilpailutapahtumasta on kehittynyt liiton merkittävimpiin lukeutuva vuosittainen tapahtuma. Mukana oli joukkueita kuudestatoista yhdistyksestä, ampujia lähes 130.
Kisaa käytiin reilun kilpailun hengessä niin joukkue- kuin yksilötasollakin. Falling Plates -mestareiksi leivottiin tänä vuonna Kymenlaakson Rauhanturvaajien osasto. Sarjan yli 50 vuotta voitti Pohjanmaan Rauhanturvaajat.
Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä

Uusi jäsenyhdistys

Rauhanturvaajaliitto sai 31. jäsenyhdistyksensä. Uusin jäsenyhdistys on nimeltään Yhdistyneiden Kansakuntien Suomen Komppanian (YKSK:n) Perinnekilta ry. YKSK:n perinnekilta on liiton toinen jäsenyhdistys, jonka toimialue ei ole maantieteellisesti määritelty. Osa YKSK:n veteraaneista jo liittoon kuuluukin, mutta nyt heillä on oma yhtenäinen yhdistys. Yhdistykseen saavat toki liittyä muutkin rauhanturvaajat kuin YKSK:ssa palvelleet, kyseessähän on perinnekilta. Uusi yhdistys toimii Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen suojissa, mikä on ihan luontevaa sillä YKSK 1 on PVKVK:n perinnejoukko. Yhdistyksen ensimmäisenä puheenjohtajana toimii PVKVK:n johtaja Esa Vanonen.

Rauhanturvaajat osallistuvat Salpavaellukseen

SalpavaellusSalpalinja on yksi konkreettinen osoitus veteraanisukupolviemme maanpuolustustahdosta. Suomen Rauhanturvaajaliiton toimintasuunnitelmassa on Salpavaellus Miehikkälässä 1. - 3.7.2011. Mukana on myös Faitterit-soittokunta.

Osallistumalla Salpavaellukseen rauhanturvaajat kunnioittavat veteraaniemme työtä, mutta samalla tutustuvat itsekin linnoituksen hämmästyttäviin mittasuhteisiin.

Salpavaelluksella viikko jälkeen juhannuksen on kolme eri reittiä. Kaikki ovat rauhanturvaajien käytettävissä. Kymenlaakson Rauhanturvaajat suosittelee yhdessä olon näkökulmasta yli yön kestävää Kivireittiä.

Rauhanturvaajat ilmoittautuvat 22.6. mennessä joko suoraan reittipäälliköille tai terho.ahonen(a)haminetti.net tai puhelimitse 040 504 0293.
Lisätietoja www.salpavaellus.net

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito