Järjestöuutiset

Kiljusesta uusi puheenjohtaja

Porissa pidetty Rauhanturvaavajaliiton syyskokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi Paavo Kiljusen. Kenraaliluutnantti Kiljunen on palvellut rauhanturvatehtävissä Libanonissa, Makedoniassa ja Kosovossa.
Niinikään liittokokous hyväksyi liiton strategian vuosiksi 2012 - 2015 ja siihen liittyvän sääntömuutospaketin.
Hallituksen jäseniksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Esko Hakulinen, Hari Paattimäki, Heikki Pietilä, Heimo Purhonen, Timo Järvinen ja Kari Vilkko.

Kaakonkulmaan kultaa Kajaanista

Kesäinen lämmin sää suosi Suomen Rauhanturvaajaliiton Falling Plates -kilpailua, joka järjestettiin Hoikankankaan varuskunnassa, Kajaanissa.
Osallistujamäärällä mitattuna kilpailutapahtumasta on kehittynyt liiton merkittävimpiin lukeutuva vuosittainen tapahtuma. Mukana oli joukkueita kuudestatoista yhdistyksestä, ampujia lähes 130.
Kisaa käytiin reilun kilpailun hengessä niin joukkue- kuin yksilötasollakin. Falling Plates -mestareiksi leivottiin tänä vuonna Kymenlaakson Rauhanturvaajien osasto. Sarjan yli 50 vuotta voitti Pohjanmaan Rauhanturvaajat.
Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä

Uusi jäsenyhdistys

Rauhanturvaajaliitto sai 31. jäsenyhdistyksensä. Uusin jäsenyhdistys on nimeltään Yhdistyneiden Kansakuntien Suomen Komppanian (YKSK:n) Perinnekilta ry. YKSK:n perinnekilta on liiton toinen jäsenyhdistys, jonka toimialue ei ole maantieteellisesti määritelty. Osa YKSK:n veteraaneista jo liittoon kuuluukin, mutta nyt heillä on oma yhtenäinen yhdistys. Yhdistykseen saavat toki liittyä muutkin rauhanturvaajat kuin YKSK:ssa palvelleet, kyseessähän on perinnekilta. Uusi yhdistys toimii Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen suojissa, mikä on ihan luontevaa sillä YKSK 1 on PVKVK:n perinnejoukko. Yhdistyksen ensimmäisenä puheenjohtajana toimii PVKVK:n johtaja Esa Vanonen.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito