Järjestöuutiset

Rauhanturvaajat osallistuvat Salpavaellukseen

SalpavaellusSalpalinja on yksi konkreettinen osoitus veteraanisukupolviemme maanpuolustustahdosta. Suomen Rauhanturvaajaliiton toimintasuunnitelmassa on Salpavaellus Miehikkälässä 1. - 3.7.2011. Mukana on myös Faitterit-soittokunta.

Osallistumalla Salpavaellukseen rauhanturvaajat kunnioittavat veteraaniemme työtä, mutta samalla tutustuvat itsekin linnoituksen hämmästyttäviin mittasuhteisiin.

Salpavaelluksella viikko jälkeen juhannuksen on kolme eri reittiä. Kaikki ovat rauhanturvaajien käytettävissä. Kymenlaakson Rauhanturvaajat suosittelee yhdessä olon näkökulmasta yli yön kestävää Kivireittiä.

Rauhanturvaajat ilmoittautuvat 22.6. mennessä joko suoraan reittipäälliköille tai terho.ahonen(a)haminetti.net tai puhelimitse 040 504 0293.
Lisätietoja www.salpavaellus.net

Tilaa kalenteri vuodelle 2011

RT-kalenteri Tilaa nyt upouusi RAUHANTURVAAJA-kalenteri sähköpostilla lehden päätoimittajalta: asko.tanhuanpaa(a)rauhanturvaajalehti.fi

Hinta on 10 euroa/kpl plus kolme euroa postituskulua. Isommat erät sopimuksen mukaan.
Kalenterin kuvat on ottanut Martti Tikka.

Napakka koulutuspäivä Tampereella

Lähes kaikki Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistykset olivat edustettuina Tampereella pidetyssä vuotuisessa järjestökoulutuksessa. Opetusministeriön tuella järjestetyssä koulutustilaisuudessa oli tänä vuonna aiheina uuden yhdistyslain muutokset, tiedotus ja viestintä sekä isoimpana asiakokonaisuutena jäsenrekisterimme. Tampereen järjestökoulutuksessa

Lakimies Juha Jalkanen ja talouspäällikkö Raimo Aukeala avasivat yhdistyslakiin tehtyjä muutoksia sekä niiden vaikutuksia yhdistystoimintaan. Tiedotuspäällikkö Kimmo Wirén keskustelututti tiedotuksesta ja viestinnästä ylipäätään.
Kohta vuoden käytössä ollutta jäsenrekisteriämme käyttökokemuksineen ja uusine hienone toimintoineen esitteli järjestöpäällikkö Ville Mäntysaari.

Antoisaan koulutuspäivään osallistui 50 yhdistysaktiivia eri puolilta Suomea.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito