Järjestöuutiset

Kesäpäivät Salpavaelluksen yhteydessä Miehikkälässä

Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry järjestää Suomen Rauhanturvaajaliiton kesäpäivät tänä vuonna Miehikkälässä Salpavaelluksen yhteydessä viikko jälkeen juhannuksen. Kahden tapahtuman yhdistäminen antaa yksittäisille rauhanturvaajille ja liiton jäsenyhdistyksille hyvän syyn tehdä viikonloppuretki itärajalle ja vieläpä yhden tapahtuman hinnalla.

- Liiton kesäpäiväperinteen jatkamisen ohella rauhanturvaajat haluavat kääntää Salpalinjan avulla huomion ennen kaikkea sotiemme veteraaneihin. Rauhanturvaajaliiton ja sen jäsenyhdistysten toiminnassa veteraanityö eri muodoissaan on tärkeä osa, Kymenlaakson rauhanturvaajien puheenjohtaja Ahti Virolainen sanoo.

Hänen mukaansa itärajan linnoitus kertoo omalla tavallaan veteraanisukupolven suunnattomista ponnistuksista.

- Ja se varmasti havahduttaa meidät tekemään veteraaniemme eteen vielä sen minkä voimme. Tervetuloa Salpalinjalle, Virolainen kehottaa.

Kesäpäivien ohjelman runkona on Salpavaellus. Lauantaina patikoidaan museoreitti. Noin seitsemän kilometrin matkalle osuu sekä Salpalinja-museo että Pioneerimuseo. Kesäpäivien osanottajille on oma erillinen sauna-ilta, jota myös tunnelmoi vaellustapahtumassa urakoiva Faitterit-soittokunta. Vaellustukikohdan telttayön jälkeen vaellus jatkuu sunnuntaina pohjoisella reitillä vielä noin kahdeksan kilometrin verran.

Valtioneuvoston tervehdyksen tilaisuuteen tuo puolustusministeri Jyri Häkämies.

Lisätietoja kesäpäivistä: http://www.kymenlaaksonsinibaretit.com ja Salpavaelluksesta: http://www.salpavaellus.net

Lisää tietoa ja tiedotusta

Liiton verkkosivujen lisäksi liitto on ottanut uuden markkinointi- ja tiedotuskanavan käyttöön, nimittäin Facebookin. facebookSosiaalinen verkkomedia on internetin nopeiten kasvava alusta, ja tässä kehityksessä liittokin haluaa olla mukana. Facebookissa on oma SRTL-ryhmä, johon kaikki jäsenyhdistysten jäsenet voivat liittyä. Ryhmä on suojattu, joten muut kuin jäsenet eivät sisältöä pääse näkemään. Ryhmän kautta tiedotetaan niin isoja kuin pieniäkin asioita sekä tapahtumia. Käyttäjät voivat itsekin osallistua ryhmän sisällön tuottamiseen.

Varsinainen jäsentiedotuskin paranee uuden rekisterin myötä. Jäsenyhdistykset voivat sen kautta lähettää jäsenilleen sähköpostitiedotteita ja sama mahdollisuus koskee myös Liitosta tulevia infoja. Tämä tietysti edellyttää, että sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla. 

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito