Järjestöuutiset

Rekisterikoulutus Tampereella

Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistysten jäsenasioista vastaavat henkilöt kokoontuivat Tampereen Suomalaiselle Klubille liiton järjestämään rekisterikoulutukseen. Paikalle saapui koulutusta saamaan yhteensä 51 henkilöä 26 liiton jäsenyhdistyksestä. Pääkouluttajana toimi uuden liiton jäsenrekisterin kehittäjä Bitti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Vainio.nekkarikoulutus

Uusi rekisteri näkyy jäsenille ensiksi lähinnä maksulapun muodossa. Pelkistetyssä jäsenmaksulapussa ovat jäsenen omat ja jäsenyhdistyksensä tiedot. Muutoksista ilmoitetaan siis vain omaan yhdistykseen. Suoraveloitusta ei ole enää ensi vuonna käytössä, mutta sen tilalle kannattaa ottaa e-lasku. Jäsenkorttia ei vielä ensi vuodeksi ole luvassa, mutta esimerkiksi ampumavakuutus ja RESUL:in kilpailumahdollisuudet sekä sähköinen kuntokortti ovat vastakin jäsenistömme käytettävissä.

Rauhanturvaajaliitto RESUL:iin

Reserviläisurheiluliiton (RESUL) hallitus hyväksyi Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenekseen 1.1.2010 alkaen.

Jäsenyyshakemusta edelsi liiton toiminnanjohtajan vierailu SRTL:n järjestöpäivillä elokuussa Tampereella sekä puheenjohtaja Timo Sysilammen vierailu Suomen Rauhanturvaajaliiton hallituksen kokouksessa syyskuun alussa Seinäjoella.

- Suomen Rauhanturvaajaliiton kanssa käydään neuvottelut  siitä, mitkä heidän tarpeensa ja odotuksensa on tulevalle yhteistyölle. Toki meidän pitää myös miettiä sitä, millä resursseilla tätä palvelutoimintaa teemme, koskapa RESUL:lla on 1.1.2010 jo viisi valtakunnallista liittoa jäsenyhteisöinään ja lisäksi Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton piiriorganisaatiot. Jäsenliittojemme jäsenmäärä alkaa lähennellä jo 100 000 henkilöä ensi vuoden alusta ja se tuo haasteita myös oman organisaatioomme kehittämiselle, toteaa Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito