Järjestöuutiset

Kiirettä piisaa

Vaikka juhlavuosi on takana ja nyt keskitytään rutiinien suorittamiseen, se ei tarkoita sitä, että tehtävää olisi vähemmän. Laakereilla lepäilyyn ei todellakaan ole aikaa. Tänä vuonna koulutetaan jäsenistöä erilaisissa koulutuksissa ja kehitetään yhteistyötä eri tahojen kanssa. Koulutustilaisuuksia järjestetään ainakin veteraanituen, järjestöasioiden ja uuden rekisterinkäytön merkeissä. Hallitus kokoontuu vuoden aikana kolme kertaa. Ensimmäinen kokous oli jo 10.1. ja siellä tehtiin taas merkittäviä päätöksiä ja suunniteltiin tulevaa.


Uusi jäsenrekisteri sai sinetin

bittioy
Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Bitti Oy allekirjoittivat Tampereella sopimuksen uuden jäsenrekisterin toimittamisesta. Samalla käynnistyi vajaan vuoden mittainen kehitystyö rekisterin käyttöönottoa varten. Uusi jäsenrekisteri on käytössä ensi vuoden alusta lukien. Uusina ominaisuuksina on esimerkiksi käyttöliittymän vaivattomuus, laskutusten parempi ja nopeampi hallinta sekä helpoksi tehdyt hakutoiminnot.

Nimityksiä liitossa

Suomen Rauhanturvaajaliitto nimitti tehtäviin uusia toimihenkilöitä. Uudeksi lakimieheksi valittiin Juha Jalkanen Oulusta pitkään palvelleen Raimo Nevasuon tilalle. Viime syksynä Nevasuo ilmoitti ettei hän ole käytettävissä enää vuoden vaihteen jälkeen. Uusi lakimies Juha Jalkanen on palvellut SFOR:ssa ja KFOR:ssa sekä toiminut PVKVK:n lakimiehenä.

Liiton tiedotuspäälliköksi valittiin tamperelainen Kimmo Wirén, joka aiemmin toimi liiton pr-vastaavana. Tiedotuspäällikön vastuualueeseen kuuluu aiemman pr-toimen lisäksi monet tiedotustoimintaan liittyvät tehtävät.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito