Järjestöuutiset

Jäsenyhdistykset panostavat rauhanturvaajien läheisten tukemiseen

Liiton valtuuskunnalle puhunut Porin Prikaatin apulaishenkilöstöpäällikkö majuri Kari Toivonen toivoo, että Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistykset ottaisivat kopin läheisten huomioimisessa kun oma rauhanturvaaja on suorittamassa palvelustaan ulkomailla.

Porin Prikaati tukisi yhdistyksiä tuottamalla materiaalia ja hoitaisi tiedotuksenkin, jos ja kun halutaan järjestää alueellisia läheisten päiviä. Valtakunnallisia läheisten päiviä järjestetään vuosittain ainakin kaksi Tampereella. Tähän Porin Prikaati ja Rauhanturvaajaliitto haluaisi tuoda uutena mahdollisuutena järjestää läheisille tilaisuus eri puolilla Suomea.
- Siihen sopivin mahdollisuus olisi hyödyntää liiton jäsenyhdistyksiä eri puolilla Suomea, toteaa Kari Toivonen.

Ensimmäisenä jäsenyhdistyksenä on mukaan halunnut  Oulun seutu.
Kari Toivonen

Kymi kaatoi lautaset

Lauantaina 11.8. kisailtiin Kajaanissa erittäin kauniissa ja suotuisassa säässä SRTL:n ampumamestaruuksista. Lajeina olivat yksilösuoritukset rynnäkkökivääriammunnassa ja joukkueena kilpailtiin perinteinen Falling Plates -mestaruus.  Kilpailut järjestettiin yksipäiväisenä, joten toimitsijoilta vaadittiin nappisuoritusta kilpailujen läpiviemiseksi.

Tulostaso osoittautui varsin korkeaksi. Yleisen sarjan Jari Pihlainen (Pohjois-Savon RT) ampui tuloksen 193 ollen kilpailun paras tulos.

Päivän päätöslajissa Falling Plates -kilpailussa koettiin tiukkaakin tiukempaa kisailua. Yleisen sarjan viimeisellä kierroksella vastakkain olivat Kymenlaakso ja Pohjois-Savo. Sarjan voiton vei Kymenlaakson RT joukkue hienolla suorituksellaan.
H50-sarjan viimeisellä kierroksella vastakkain olivat Suur-Savon SB 1 ja Kymenlaakson RT 2 ja voiton vei Suur-Savo.
Falling Plates Grande Finale ammuttiin Yleisen sarjan ja H50 sarjan voittajien kesken.
Voittajaksi selviytyi H50 sarjan Suur-Savon SB 1 joukkue kokoonpanolla Pirkka Juntunen, Juha Kämppi, Raimo Ruhanen, Seppo Thure.

Mitalit julisteena

Suomalaisrauhanturvaajien saamat mitalit ovat nyt julisteena saatavissa. Mitalitaulukko/juliste on päivitetty kesäkuussa 2012. Julisteen koko on 50 x 70 cm. Yhden julisteen hinta on 10 euroa/kpl plus toimituskulut. Isommat erät tietysti sopimuksen mukaan.
Julisteet tilataan vain sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vastapostina saat laskunmaksamistiedot.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito