Järjestöuutiset

Mitalit julisteena

Suomalaisrauhanturvaajien saamat mitalit ovat nyt julisteena saatavissa. Mitalitaulukko/juliste on päivitetty kesäkuussa 2012. Julisteen koko on 50 x 70 cm. Yhden julisteen hinta on 10 euroa/kpl plus toimituskulut. Isommat erät tietysti sopimuksen mukaan.
Julisteet tilataan vain sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vastapostina saat laskunmaksamistiedot.

Tasavallan Presidentti palkitsi rauhanturvaajia

Rauhanturvaajaliiton esityksestä esityksestä Tasavallan presidentti on myöntänyt 4.6.2012  valtiollisia kunniamerkkejä ansioituneille liiton jäsenille seuraavasti:

Suomen Leijonan Ritarimerkki (SL R)
Raimo Juha Tapio Aukeala, Seinäjoki (HOWry, PohjmRT)

Suomen Leijonan Ansioristi (SL Ar)
Martti Kaarlo Olavi Ekman, Tampere (PirmRT)
Tuomas Mikael Oinonen, Kuopio (P-SavRT)

Suomen Valkoisen Ruusun 1.lk mitali kultaristein (SVR M1 kr)
Jarmo Antero Halmekoski, Lahti (P-HämRT)
Esko Kustaa Törmänen, Pudasjärvi (KoimRT)

Kostianvirran Taistelut

Ilmoittautuminen Kostianvirran Taisteluihin päättyy huhtikuun lopussa. Perinteinen, mutta nyt uusi, kesätapahtuma järjestetään Sappeen hurvittelukeskuksessa kesäkuun puolivälissä. Nyt pitää ilmoittautua mukaan ennakkoon ja huhtikuun loppuun mennessä.
Hinta on 60€/hlö ja majoitus on 8-hengen huviloissa. Omat aamiaistarvikkeet ja majoitusvälineet mukaan. Osallistumismaksu muuten sisältää soppatykin antimet, ohjelmat ja majoitukset.
Ilmoittaudu siis huhtikuun loppuun mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Timo Kautonen lähettää vastapostina maksutiedot.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito