Järjestöuutiset

Tasavallan Presidentti palkitsi rauhanturvaajia

Rauhanturvaajaliiton esityksestä esityksestä Tasavallan presidentti on myöntänyt 4.6.2012  valtiollisia kunniamerkkejä ansioituneille liiton jäsenille seuraavasti:

Suomen Leijonan Ritarimerkki (SL R)
Raimo Juha Tapio Aukeala, Seinäjoki (HOWry, PohjmRT)

Suomen Leijonan Ansioristi (SL Ar)
Martti Kaarlo Olavi Ekman, Tampere (PirmRT)
Tuomas Mikael Oinonen, Kuopio (P-SavRT)

Suomen Valkoisen Ruusun 1.lk mitali kultaristein (SVR M1 kr)
Jarmo Antero Halmekoski, Lahti (P-HämRT)
Esko Kustaa Törmänen, Pudasjärvi (KoimRT)

Kostianvirran Taistelut

Ilmoittautuminen Kostianvirran Taisteluihin päättyy huhtikuun lopussa. Perinteinen, mutta nyt uusi, kesätapahtuma järjestetään Sappeen hurvittelukeskuksessa kesäkuun puolivälissä. Nyt pitää ilmoittautua mukaan ennakkoon ja huhtikuun loppuun mennessä.
Hinta on 60€/hlö ja majoitus on 8-hengen huviloissa. Omat aamiaistarvikkeet ja majoitusvälineet mukaan. Osallistumismaksu muuten sisältää soppatykin antimet, ohjelmat ja majoitukset.
Ilmoittaudu siis huhtikuun loppuun mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Timo Kautonen lähettää vastapostina maksutiedot.

Asianajopalvelua rauhanturvaajille

Turkulainen asianajaja Vesa Mattila on luvannut hoitaa palveluksessa loukkaantuneiden rauhanturvaajien korvausasioita. Toimiston yhteystiedot:

Brahenkatu 9 A 9, 20100 TURKU, Puhelin (02) 251 1004
Laurinniityntie 17 A B 15, 00440 Helsinki, Puhelin (09) 586 2867

Linkki toimiston sivuille löytyy Yhteistyössä-laatikosta. Suomen Rauhanturvaajaliitto selvittää muita mahdollisia yhteistyökumppaneita. Lisätietoja antaa liiton lakimies Juha Jalkanen.

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito