Järjestöuutiset

Kostianvirran Taistelut

Ilmoittautuminen Kostianvirran Taisteluihin päättyy huhtikuun lopussa. Perinteinen, mutta nyt uusi, kesätapahtuma järjestetään Sappeen hurvittelukeskuksessa kesäkuun puolivälissä. Nyt pitää ilmoittautua mukaan ennakkoon ja huhtikuun loppuun mennessä.
Hinta on 60€/hlö ja majoitus on 8-hengen huviloissa. Omat aamiaistarvikkeet ja majoitusvälineet mukaan. Osallistumismaksu muuten sisältää soppatykin antimet, ohjelmat ja majoitukset.
Ilmoittaudu siis huhtikuun loppuun mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Timo Kautonen lähettää vastapostina maksutiedot.

Asianajopalvelua rauhanturvaajille

Turkulainen asianajaja Vesa Mattila on luvannut hoitaa palveluksessa loukkaantuneiden rauhanturvaajien korvausasioita. Toimiston yhteystiedot:

Brahenkatu 9 A 9, 20100 TURKU, Puhelin (02) 251 1004
Laurinniityntie 17 A B 15, 00440 Helsinki, Puhelin (09) 586 2867

Linkki toimiston sivuille löytyy Yhteistyössä-laatikosta. Suomen Rauhanturvaajaliitto selvittää muita mahdollisia yhteistyökumppaneita. Lisätietoja antaa liiton lakimies Juha Jalkanen.

Jäsenmäärä ei enää putoa

Viimevuotinen liiton jäsenmäärän väheneminen on nyt pysäytetty. Viime vuonna jäsenmäärä pysyi käytännössä ennallaan ja loppuvuodesta liiton jäsenyhdistykset ovat saaneet runsaasti uusia jäseniä. Loppuvuonna liittyneet jäsenet eivät näy vielä viime vuoden jäsentilastossa, sillä heitä ei viime vuonna laskutettu. Jäsenmäärän tilastolliseen putoamiseen syyt ovat aika erikoisia. Toinen on se, että jäsenten laskentatapa muuttui jonkin verran kun liitto hankki oman jäsenrekisterinsä. Nyt liitto voi laskea jäsenensä niin kuin itse haluaa ja säännöissä määrätään. Aiemmin jäsenten määrän laski ulkopuolinen taho.

Toinen aika merkillinen syyjäsenmäärän putoamiselle oli Nobel 1988 –muistoristi. Tuo muistoristi sai suuren määrän ristin lunastamisoikeutettuja liittymään jäseneksi. Risti kun on jäsenistölle huomattavasti edullisempi hankkia kuin ulkopuolisille. Näistä muistoristin vuoksi liittyneistä valitettavan moni jaksoi olla jäsenenä vain muistoristin hankkimisen ajan.


nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito