Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistysten jäsenasioista vastaavat henkilöt kokoontuivat Tampereen Suomalaiselle Klubille liiton järjestämään rekisterikoulutukseen. Paikalle saapui koulutusta saamaan yhteensä 51 henkilöä 26 liiton jäsenyhdistyksestä. Pääkouluttajana toimi uuden liiton jäsenrekisterin kehittäjä Bitti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Vainio.nekkarikoulutus

Uusi rekisteri näkyy jäsenille ensiksi lähinnä maksulapun muodossa. Pelkistetyssä jäsenmaksulapussa ovat jäsenen omat ja jäsenyhdistyksensä tiedot. Muutoksista ilmoitetaan siis vain omaan yhdistykseen. Suoraveloitusta ei ole enää ensi vuonna käytössä, mutta sen tilalle kannattaa ottaa e-lasku. Jäsenkorttia ei vielä ensi vuodeksi ole luvassa, mutta esimerkiksi ampumavakuutus ja RESUL:in kilpailumahdollisuudet sekä sähköinen kuntokortti ovat vastakin jäsenistömme käytettävissä.

Nobel -muistoristi