Liiton verkkosivujen lisäksi liitto on ottanut uuden markkinointi- ja tiedotuskanavan käyttöön, nimittäin Facebookin. facebookSosiaalinen verkkomedia on internetin nopeiten kasvava alusta, ja tässä kehityksessä liittokin haluaa olla mukana. Facebookissa on oma SRTL-ryhmä, johon kaikki jäsenyhdistysten jäsenet voivat liittyä. Ryhmä on suojattu, joten muut kuin jäsenet eivät sisältöä pääse näkemään. Ryhmän kautta tiedotetaan niin isoja kuin pieniäkin asioita sekä tapahtumia. Käyttäjät voivat itsekin osallistua ryhmän sisällön tuottamiseen.

Varsinainen jäsentiedotuskin paranee uuden rekisterin myötä. Jäsenyhdistykset voivat sen kautta lähettää jäsenilleen sähköpostitiedotteita ja sama mahdollisuus koskee myös Liitosta tulevia infoja. Tämä tietysti edellyttää, että sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla.

Nobel -muistoristi