SalpavaellusSalpalinja on yksi konkreettinen osoitus veteraanisukupolviemme maanpuolustustahdosta. Suomen Rauhanturvaajaliiton toimintasuunnitelmassa on Salpavaellus Miehikkälässä 1. - 3.7.2011. Mukana on myös Faitterit-soittokunta.

Osallistumalla Salpavaellukseen rauhanturvaajat kunnioittavat veteraaniemme työtä, mutta samalla tutustuvat itsekin linnoituksen hämmästyttäviin mittasuhteisiin.

Salpavaelluksella viikko jälkeen juhannuksen on kolme eri reittiä. Kaikki ovat rauhanturvaajien käytettävissä. Kymenlaakson Rauhanturvaajat suosittelee yhdessä olon näkökulmasta yli yön kestävää Kivireittiä.

Rauhanturvaajat ilmoittautuvat 22.6. mennessä joko suoraan reittipäälliköille tai terho.ahonen(a)haminetti.net tai puhelimitse 040 504 0293.
Lisätietoja www.salpavaellus.net

Nobel -muistoristi