Liiton valtuuskunnalle puhunut Porin Prikaatin apulaishenkilöstöpäällikkö majuri Kari Toivonen toivoo, että Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistykset ottaisivat kopin läheisten huomioimisessa kun oma rauhanturvaaja on suorittamassa palvelustaan ulkomailla.

Porin Prikaati tukisi yhdistyksiä tuottamalla materiaalia ja hoitaisi tiedotuksenkin, jos ja kun halutaan järjestää alueellisia läheisten päiviä. Valtakunnallisia läheisten päiviä järjestetään vuosittain ainakin kaksi Tampereella. Tähän Porin Prikaati ja Rauhanturvaajaliitto haluaisi tuoda uutena mahdollisuutena järjestää läheisille tilaisuus eri puolilla Suomea.
- Siihen sopivin mahdollisuus olisi hyödyntää liiton jäsenyhdistyksiä eri puolilla Suomea, toteaa Kari Toivonen.

Ensimmäisenä jäsenyhdistyksenä on mukaan halunnut  Oulun seutu.
Kari Toivonen

Nobel -muistoristi