Elämme kyselyiden aikaa. Tänä keväänä on yhteisössämme jo tehty kaksi kyselyä ja kolmas on menossa. Viime lehden jälkeen on tehty sekä tämän lehden lukijakysely että Turun yliopiston psykologian laitoksen stressinsietokysely. Vielä meneillään on yhdistyksien vastattavaksi tarkoitettu yhdistyskysely 2007. Yhdistyskyselyllä on tarkoitus saada liitolle tietoa yhdistyksien nykytilasta, mielipiteistä, näkemyksistä ja kehityslinjoista. Kyselyn tuloksia käytetään hyväksi liiton lähitulevaisuuden toiminnan suunnittelussa.
Molempiin jo valmistuneisiin kyselyihin osallistuimme kiitettävän aktiivisesti. Jopa poikkeuksellisen aktiivisesti. Toivotaan, että yhdistykset ovat yhtä aktiivisia ja saamme kaikilta yhdistyksiltä kattavat vastaukset. Vastausaikaa on elokuun loppuun asti.

Nobel -muistoristi