Rauhanturvaajaveteraanien KuntoTreffit 26.-28.4.2019 Rokualla

Rokua Health & Spa Hotel
Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Oulun Seudun Rauhanturvaajat järjestävät KuntoTreffit Rokua Health & Spa Hotellissa. KuntoTreffit -viikonlopun tarkoituksena on monipuolisen liikunnan ohessa tarjota mahdollisuus keskusteluun ja kokemusten vaihtamiseen.

Viikonloppu on osallistujille maksuton. Majoitus 2h huoneissa. Mukaan otetaan ensisijaisesti heitä, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan viikonlopun tilaisuuteen (KuntoTreffit tai vastaavat). Pohjois-Suomen rauhanturvaajaveteraanit ovat etusijalla näille KuntoTreffeille.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Oulun Seudun Rauhanturvaajat / Timo Heikkinen, Aleksanterinkatu 67 A 21, 90120 Oulu. Ilmoittautumisaika päättyy 28.3. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse: nimi, osoite, puhelin, mahdollinen ruoka-aineallergia, voitko tarjota/tarvitsetko kimppakyytiä mistä /minne; lyhyt perustelu, miksi juuri sinä hyötyisit vertaistukiviikonlopusta. Mukaan mahtuu max 10 osallistujaa. Hyväksytyille ilmoitetaan sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Toinen KuntoTreffit viikonloppu järjestetään 6.-8.9.2019. Syksyn KuntoTreffeille hakemisesta ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa! Rauhanturvaajaliitto ja Oulun Seudun Rauhanturvaajat ry

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

26.4. Perjantai:

12.00 Lounas noutopöydästä, majoittuminen, ravintola Rousku
13.00 Tuloinfo, turvallisuus ja ohjelman esittely, mukana fysioterapeutti
14.00-17.00 Yksilölliset keskustelut, verenpaineen mittaus, mukana sairaanhoitaja
                    Lihas- ja tasapainotestit, kehonkoostumusmittaus, mukana fysioterapeutti
17.00 Päivällinen noutopöydästä, ravintola Rousku
                   Kylpyläosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
19.00 Tietoa traumaperäisestä stressihäiriöstä, keskustelua, mukana sairaanhoitaja tai kuntoutusohjaaja
20.00 Kevyt iltapala ja vapaamuotoinen oma illanvietto Kammi-saunakabinetissa
Karaoke- tai orkesteritanssit Ravintola Rousku