Messuilla Lahdessa 2008Suomen Rauhanturvaajaliitto ry sai viime vuonna ennätysmäärän uusia jäseniä. Uusien jäsenten määrä on yli 10 prosenttia liiton koko jäsenistöstä. Syynä jäsenryntäykseen on liiton aktivoitunut toiminta joka saralla. Liitto sai myös juhlavuotenaan paljon positiivista julkisuutta. Myös liiton perustama Nobel 1988 -muistoristi on lisännyt jäsenmäärää aktivoimalla vanhempaa rauhanturvaajaveteraanikuntaa.

Jäsenryntäys ei ehtinyt kaunistamaan viime vuoden jäsentilastoa maksavien jäsenten osalta, sillä suurin osa uusista jäsenistä liittyi liiton jäsenyhdistyksiin vasta vuoden loppupuoliskolla.

Hyvän jäsenkehityksen odotetaan jatkuvan tulevaisuudessa edelleen. Liitossa uskotaan että lisäpotkua jäsenkehitykseen tulee antamaan myös joulun alla puolustusvoimien kanssa solmittu yhteistyösopimus.