Suomen Rauhanturvaajaliiton tiedottaja FM Mirva Brola on valittu Reserviläinen-lehden uudeksi päätoimittajaksi. Hän aloitti työnsä päätoimittajana 1. huhtikuuta. Brola on nykymuotoisen Reserviläinen-lehden ensimmäinen päätoiminen päätoimittaja. Tähän saakka tehtävää on hoidettu luottamustoimena.Kari Vainio (vas.) ja uusi päätoimittaja Mirva Brola

Brola on aikaisemmin työskennellyt toimittajana muun muassa Suomen Tietotoimistossa, Yleisradiossa sekä sanomalehti Länsi-Savossa. Rauhanturvatehtävissä hän palveli keskisessä taisteluosastossa Kosovossa suomalaisen kriisinhallintajoukon tiedotusupseerina.

Brola on suorittanut varusmiespalveluksen 2001 - 2002 Kainuun Prikaatissa ja Ruotuväki-lehden varusmiestoimittajana. Mirva Brola jatkaa edelleen SRTL:n tiedottajana. Brola seuraa tehtävässä viisivuotiskautensa päättävää Kari Vainiota.