Heikki Holma saa Pohjoismaisen kultaisen sinibarettimitalin. Tom Asplund taustalla on jo saanut oman hopeisena. Kuva: Asko TanhuanpääSyyskuun alussa Tanskassa pidetyssä BNBB-kokouksessa (Board of Nordic Blue Berets) vaihtui Pohjoismaisten rauhanturvaajajärjestöjen yhteistyöelimen johtovaltiovastuu Suomen Rauhanturvaajaliitolle.  Yhteistyöelimen muut jäsenet ovat Ruotsi, Norja ja Tanska.

Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner eli NVIO:n puheenjohtaja Odd-Helge Olsen luovutti kaksivuotisen vetovastuun puheenjohtajallemme Heikki Holmalle juhlallisessa iltatilaisuudessa Tanskan Aalborgissa. Samassa yhteydessä Holma vastaanotti Pohjoismaisen kultaisen sinibarettimitalin ja kansainvälisten asioiden sihteerimme Tom Asplund puolestaan sai hopeisen sinibarettimitalin.  Iltajuhlaa kunnioitti läsnäolollaan myös Maailman Veteraanijärjestön presidentti Abtul Hamid Ibrahim.