Määräaikaan  (23.4.2013) kilpailuun tuli kahdeksalta ehdokkaalta yhteensä 13 ehdotusta.

Neljän henkilön raati valitsi jatkoon 4 ehdotusta ja valitsi niistä äänestyksellä voittajan. Muut kuin projektipäällikkö eivät tienneet missään kilpailun vaiheessa logo–ehdotusten laatijoiden henkilöllisyyksiä.  Näin varmistettiin tasapuolisuus.

Ehdotuksen oli ilmennettävä mm. seuraavia seikkoja:  Vertaisuus, kokemusasiantuntijuus, tuki, ystävyys, yhdessä.

Voittajaksi selviytyi Kari-Olavi Kiviniemi. Muut sijoitukset: 2.Aku Tuovinen, 3.Pekka Kuosa, 4. Ville Kaarnakari.

Suomen Rauhanturvaajaliitto käyttää oikeuttaan olla ottamatta käyttöön voittanutta logoa. Tekijänoikeus säilyy tekijällä. Projektissa otetaan käyttöön Suomen Rauhanturvaajaliiton logo, jota täydennetään projektin tiedoilla. Näin säilyy mielikuva liiton ja vertaistuen välisestä yhteydestä myös projektin päättymisen jälkeen.

Kiitos kilpailuun osallistuneille!

No