URLUS-säätiön hallitus on päättänyt myöntää vuosittain jaettavan Eero Harkia -maanpuolustuspalkinnon yhteisesti Suomen Rauhanturvaajaliitolle ja Porin Prikaatille. Vuoden maanpuolustusteosta annettavan palkinnon yhteisarvo on 40 000 euroa, josta 30 000 euroa on kohdennettu Rauhanturvaajaliitolle.

– Suomen Rauhanturvaajaliitolle myönnetty raha on kohdennettu rauhanturva- ja kriisinhallintaveteraanien operaatioiden jälkeiseen henkiseen ja fyysiseen kuntoutukseen, URLUS-säätiön asimies Kari Rimpi selvittää.
– Porin Prikaati puolestaan saa 10 000 euroa kriisinhallintatehtäviin osallistuvan henkilöstönsä rt- ja kriha-tehtävissä osoittaman erityisen kunnostautumisen palkitsemiseen, Rimpi jatkaa.

URLUS-säätiön pitkäaikaisen puheenjohtajan, säätiötä vuosina 1980–87 johtaneen pankinjohtaja Eero Harkian mukaan nimetty maanpuolustuspalkinto jaettiin vuosi sitten Suomen Iceheartsin (30 000) ja Rannikkojääkärikillan (10 000) kesken.