Suomen Rauhanturvaajaliiton edellinen puheenjohtaja, kenraalimajuri evp Heikki Holma kutsuttiin liiton kunniajäseneksi syysliittokokouksessa Lahdessa 11.10.2014. Aiemmin kunniajäseniksi on kutsuttu Armas Martola, Kosti Ilveskero, Ensio Siilasvuo, Lauri Koho, Aulis Laine, Pentti Laamanen, Pekka Aalto, Vesa Yrjölä, Gustav Hägglund ja Hannu Levänen. Aulis Laine on myös liiton kunniapuheenjohtaja.

Syysliittokokous oli perinteisesti myös vaalikokous. Erovuoroiset hallituksen jäsenet tulivat valituiksi uudestaan: Rainer Fabricius (81 ääntä), Riku Tenhunen (62), Henry Helakorpi (57), Tom Asplund (45) ja Heta Ravolainen-Rinne (40).

Liiton valtuuskunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heimo Purhonen. Tilintarkastajina jatkavat Hans Bertell ja Mikko Sillanpää.

Liittokokousjärjestelyistä vastasi Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat ry.