Tervetuloa karistamaan joulukiireet rauhanturvaajien joulusaunaan Oulunkylän kuntoutussairaalaan ti 11.12.2018 klo 18

joulusauna edited

Oulunkylän Kuntoutussairaala (Osoite: Käskynhaltijantie 5, 00640 Helsinki) kutsuu rauhanturvaajia joulusaunaan tiistaina 11.12. klo 18.

Saunominen alkaa klo 18. Saunomisen ohessa tarjolla uintimahdollisuus, poreamme ja saunavirvokkeet.

Klo 19 siirrymme saunamakkaralle, kahville ja nauttimaan rennosta yhdessäolosta.

Ilmoittautuminen sähköpostilla tiistaihin 4.12. mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ilmoita, jos sinulla on ruoka-aineallergiaa

Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittatunutta. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Matkakustannuksia ei korvata.

Tervetuloa saunomaan!

Nobel -muistoristi