Liity Rauhanturvaajaliiton jäseneksi!

Suomen Rauhanturvaajaliitto on yhteiskunnallisesti tunnustettu ja valtakunnallisesti merkittävä omistaan huolta pitävä veteraanijärjestö ja kriisinhallinnan asiantuntija. Järjestö vaikuttaa erityisesti kriisinhallintaveteraanien etujen kehittämiseen. Lisäksi seurataan palveluksessa olevien palvelussuhteen ehtoja ja tarvittaessa tehdään esityksiä niiden kehittämiseksi. Liitto osallistuu yleiseen rauhankasvatukseen.

Liitto on myös tunnustettu ja itsenäinen maanpuolustusjärjestö, joka osallistuu vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen toimintaan niiden kaikilla tasoilla yhdessä muiden maanpuolustusjärjestöjen ja toimijoiden kanssa. Vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa liitto keskittyy tukemaan puolustusvoimia ja muita turvallisuusviranomaisia kriisinhallintakokemuksen siirtämisessä kotimaan puolustuksen ja kokonaisturvallisuuden käyttöön. Yhteistyötä sotiemme veteraanijärjestöjen kanssa jatketaan. Maailman Veteraanijärjestössä edustetaan kaikkia suomalaisia veteraaneja ja heidän perinteitään.

Suomen Rauhanturvaajaliitto yhdistää kaikki suomalaiset rauhanturva- ja kriisinhallintatehtävissä palvelleet samaan järjestöön sekä toimii jäsenistönsä edunvalvojana.

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja sen jäsenyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Liitto myös hankkii kriisinhallintaveteraanikortille etuuksia ja pitää listaa niistä.

Liity jäseneksi!

Valitse paikallisyhdistys johon haluat liittyä ja täytä jäsenlomake jo tänään.

Tietosuojailmoitus

nobel haku 1psd

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry    
Ylläpito